?>

BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ: BATMAN'A ÖZEL BİR FUAR ALANI KAZANDIRMALIYIZ

Fuarların şehrin ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman'ın büyük bir fuar alanına ihtiyacının olduğunu söyledi.

GÜNDEM - 10 ay önce

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'nın öncülüğünde, 6-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen "1. Tekstil Zücaciye ve Ayakkabı Fuarı", 310 bin 740 ziyaretçiyle rekor katılımla gerçekleşti.
Batman'da ilk kez düzenlenen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, fuardan hem esnafın hem de vatandaşların ciddi manada memnun kaldığını söyledi.
Fuarların şehrin ekonomisine büyük katkısının bulunduğunu vurgulayan Çiftçi, Batman'a en kısa sürede özel bir fuar alanının kazandırılması gerektiğini kaydetti.
"FUARA REKOR BİR KATILIM OLDU"
Çiftçi, "Batman'da ayakkabı, giyim, zücaciye fuarının birincisini yaptık. Esnafın fuara katılımı çok yüksekti. Esnafımız çok güzel kampanyalar, indirimler yaptı. Halkımız da bu indirimlerden faydalandılar ve çok memnun kaldılar. Fuara rekor bir katılım oldu. Bizler bunu beklemiyorduk, bizim için büyük bir sürpriz oldu. 300 binin üzerinde bir katılım oldu." dedi.
"ESNAF İLGİ GÖSTERDİ"
Fuarı her sene geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Çiftçi, "Her sene daha güzel, büyük bir şekilde yapmayı istiyoruz. Belki de giyimi ayrı, ayakkabıyı ayrı, zücaciyeyi ayrı yaparız. Esnafımız o kadar ilgi gösterdi ve memnun kaldı ki son günlerde bile stant talep edenler oldu. Fuarın daha nasıl güzel olacağı yönde eksiklerimizi tespit ettik, notlarımızı aldık." diye konuştu.
"BİZİM DAHA BÜYÜK FUAR ALANINA İHTİYACIMIZ VAR"
Fuarın daha verimli olabilmesi için gelecek yıl ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Çiftçi, şöyle devam etti: "Fuarlar şehrin ekonomisine katkı sunuyor. Burada hem vatandaş ucuza eşya sahibi oluyor hem de esnafımız kısa gün zarfında çok güzel ciro yapıyor. Bundan herkes faydalanıyor. İnanıyorum ki fuar alanı gelecek sene bize çok dar gelecek. Esnafımız şimdiden fuarda yer alabilmek için talepte bulunuyor. Bizim daha büyük fuar alanına ihtiyacımız var. Batman'a özel bir fuar alanı kazandırmamız lazım. Bize kapalı ve büyük bir fuar alanı lazım."
Haftanın Öne Çıkanları

ÇİN CEVİZİ BATMAN'DA REVAÇTA

2024-11-08 16:20 - GÜNDEM

İLÇE GELİŞİM PLANLARI MASADA

2024-11-08 15:00 - GÜNDEM

PETROLSPOR YÖNETİMİ: BİZE BU OYUNLARLA GELMEYİN

2024-11-10 13:22 - SPOR

BİM ŞUBESİ HEDEF ALINDI

2024-11-10 12:54 - GÜNDEM

BATMAN-HASANKEYF DUBLE YOLLU TAMAMLANDI

2024-11-13 16:06 - GÜNDEM

KUŞÇUKURU KÖYÜ’NDE 13 YILLIK HASRET, KELHOKİ AİLESİ ADALET BEKLİYOR

2024-11-10 16:03 - YAŞAM

SOĞUK HAVA DEPOLARI PEYNİRLERİN GÜVENCESİ

2024-11-11 13:27 - YAŞAM

BATMAN'DA SADECE 6 DEĞİRMEN KALDI

2024-11-11 16:34 - GÜNDEM

KAYMAKAM SİNANOĞLU’NUN HAPİS CEZASI ONANDI

2024-11-08 16:07 - GÜNDEM

SASON'DA 3D PROTEZ MUCİZESİ

2024-11-08 14:12 - GÜNDEM

İlgili Haberler

KASAPLARDAN OSB ÇAĞRISI

17:03 - GÜNDEM

KÖY İMARLARI RAFA MI KALKTI?

16:19 - GÜNDEM

ÇİFT YÖNLÜ BELA!

16:15 - GÜNDEM

BAROLAR VE SİYASİ PARTİLERDEN ORTAK AÇIKLAMA

14:41 - GÜNDEM

OTOMATİK SERA SULAMA SİSTEMİYLE GURUR VERDİ

14:26 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

BATMAN ÇAYI ISLAHI VE SERA OSB PROJESİ GÜNDEMDE

17:25 - YEREL

KASAPLARDAN OSB ÇAĞRISI

17:03 - GÜNDEM

OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM

16:43 - YEREL

KÖY İMARLARI RAFA MI KALKTI?

16:19 - GÜNDEM

ÇİFT YÖNLÜ BELA!

16:15 - GÜNDEM