?>

Birlik olmaktan başka çare yok

HÜDA PAR Gercüş İlçe Başkanlığınca düzenlenen basın açıklamasına katılım sağlayarak siyonist işgale tepkilerini haykıran halk, zulmü durdurmak için ümmetin birlik olmasından başka çaresinin kalmadığını söyledi.

YAŞAM - 2 yıl önce

HÜDAPAR Gercüş İlçe Başkanlığı tarafından Filistin'e destek siyonist işgale lanet için miting havasında bir basın açıklaması tertip edildi.
Gercüşlülerin yoğun katılımıyla yapılan etkinlikte önemli mesajlar verildi, İslam alemine ve hükümetlere çağrıda bulunuldu. 
KARDEŞLİK ZAMANI
Burhan Şen
Ailece programa katıldıklarını belirten Burhan Şen, "Filistinli kardeşlerimiz için buraya geldik. Petrollerini Amerika ve işgalcilere peşkeş çekenleri tel'in etmeye geldik. Kardeşlerimize destek için geldik. Hesapsız ve hadsiz olarak bugün bebekleri, çocukları katleden siyonistlere ve Amerikaya lanet olsun. Müslümanlardan isteğimiz, Allah'ın buyurduğu gibi, "Allah'ın ipine sımsıkı sarılın, bölünüp parçalanmayın.' Birlik ve kardeşlik lazım bugün. Eğer bir olmazsak, vallahi yarın bizim (Türkiye) sıramız gelecek. Öbür gün İran ve tüm İslam memleketlerin sırası gelecek. Allah'ın bize emri birlik olmamızdır. Birlik, birlik, birlik..." ifadelerini kullandı. 
HAMAS LİDERLERİNİ DESTEKLEMELİYİZ 
Büşra Zengin
Artık Filistin'in özgürlüğüne kavuşması gerektiğini belirten Büşra Zengin, "Zaten biz olanları görüyoruz. Televizyonları zaten açamıyoruz. Sosyal medyada da görüyoruz bunları. Artık gerçekten ümmet olarak biz buna dur demeliyiz. Yani Filistin gerçekten özgür olmalı. Tam 75 yıldır zulüm altındadır. Yani bu zulmü sonlandırmak için ümmetçe bizim görevimizdir. En basit hareket olan boykot yaparak direnmemiz lazım. Ne kadar olursa olsun biz kendi kararımızı, istikrarımızı sağlamalıyız. Yani Filistin için yaşasın özgürlük diyorum. Gerçekten de özgürlük olması şart. Filistin toprakları artık özgür olmak zorunda. Yani bunun bir bahanesi kalmadı. İşgalciler, Batı ülkelerini kendi arkasına almasından böyle davranıyor. Çağrım şu olacak; muhakkak hepimiz bir birliktelik oluşturmak zorundayız. Hepimiz Ebu Ubeyde'nin yanında durmak zorundayız ve HAMAS liderlerini desteklemeliyiz. El Kassam Tugaylarının hepsini desteklemeliyiz ve onların yanında durmalıyız." ifadelerini kullandı. 
DİRENİŞ GÜÇLERİNİN YANINDAYIZ
Mehmet Halit Aslan
Mehmet Halit Aslan, "Bütün Müslüman halk gibi Gercüşlüler de Gazze halkının yanındadır. Zaten bütün Müslümanların olması gerektiği gibi biz de karınca misali tarafımızı belli ediyoruz. Yalnız taraf belli etmek değil, aynı zamanda Musa aleyhisselamın yanında da olmamız lazım. Sadece siyonistlere karşı durmamız gerekmiyor yani. Olması gereken direniş güçlerinin yanında olmamız lazım. Yani devletler olarak açıkçası halkının söylemleriyle hareket etmeli. Mesela bir millet tek başına hareket edemez ama devlet izin verdiği sürece insanlar ona göre bir şeyler yapabilir. Ama şu anda elimizden gelen toplanarak siyonistlere karşı durmaktır. Biz de elimizden geldiğince siyonistlere karşı durmak ve tarafımızı belli etmek amacıyla şu an siyonistlere karşı duruyoruz ve dimdik ayaktayız. Gazze halkının ve direniş güçlerinin yanındayız. Gazze'de tam bir insanlık dramı yaşanıyor ve bu insanlık dramına, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere  Sayın Cumhurbaşkanının dediği gibi de borçlu olan ülkeler siyonizme destek çıkıyor. Yalnız her Müslüman halkın ve her Müslüman devletin siyonistlere karşı bir borcu yoktur. O yüzden biz dimdik karşılarında duracağız" dedi.  
Haftanın Öne Çıkanları

Gazze’ye bağışlar devam

2023-10-30 17:20 - DÜNYA

Açık havada film keyfi

2023-10-27 13:08 - KÜLTÜR

Demirhan: Yazmak huzur veriyor

2023-10-26 14:40 - KÜLTÜR

Direksiyon sınav alanına yenilikler

2023-10-24 16:48 - YAŞAM

Millet Bahçesi’nde sona doğru

2023-10-29 17:26 - YEREL

Yazar Leyla Elvin: Ruhuma açılan kapıdır

2023-10-26 16:22 - KÜLTÜR

Hayallerinize doğru yürüyeceğinizi umuyorum

2023-10-26 15:55 - KÜLTÜR

100. Yılda Mereto’ya Tırmanış

2023-10-29 16:50 - YAŞAM

467 kişi yarıştı!

2023-10-26 16:20 - SPOR

Nasıroğlu, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutladı

2023-10-27 13:12 - SİYASET

İlgili Haberler

ÜST GEÇİTTE MAHSUR KALAN KEDİ KURTARILDI

22:37 - YAŞAM

YILLAR SONRA YENİDEN GÖRÜLDÜ

21:12 - YAŞAM

TÜRKİYE’NİN İLK ÇOK DİSİPLİNLİ KADIN ZİRVESİ BATMAN’DA

16:57 - YAŞAM

ENGELLİ BİREYLERİN SOSYAL HAYATA KATILIMI ARTIYOR

16:57 - YAŞAM

BATMAN’DA İFTAR SOFRASINDA GENİŞ BULUŞMA

21:26 - YAŞAM

Günün Manşetleri

ARAÇTAN YÜKSELEN DUMAN PANİK YARATTI

18:23 - ASAYİŞ

SEFERLER GECEYE KADAR SÜRECEK

15:47 - YEREL

BAYRAMLAŞMADA BİRLİK TABLOSU

15:22 - YEREL

BAYRAMDA YOLDAKİ VATANDAŞLARA SICAK KARŞILAMA

16:25 - YEREL

BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR

15:26 - YEREL