?>

Gercüş’e Küçük Sanayi Sitesi Müjdesi

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Gercüş ilçesinde ki esnafları ziyaret edip, talep ve sorunlarını görüşerek Küçük Sanayi Sitesi’nin müjdesini verdi.

YEREL - 10 ay önce

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ziyaretleri kapsamında Gercüş ilçesine çıkarma yaparak esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Taleplerin ve sorunların çözümü için daha sonra Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş’ı makamında ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini iletti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Gercüş ilçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. İstek talep ve şikayetlerini dinledik. Market sektöründe bulunan yerel esnafımız ulusal marketlerin yerel marketleri çok sıkıntıya koyduklarını çalışma saatlerinin düzeltilmesi ve pazar günlerini kapalı olmalarıyla beraber belirli bir kota konulmasını talep ettiler. Berber sektöründe ki esnaflarımız ise haftanın bir günü tatil günleri olarak öncesinden de zaten salı günü kapattıklarını bu sistemin bozulmadan tekrar Salı gününe alınmasını talep ettiler. Oto bakım ve tamirci esnafımız da ilçemizde Küçük Sanayi Sitesi yapılması talebinde bulundular. Esnaf ziyaretlerimiz sonrasın da Gercüş Kaymakamımız Sayın Muhammed Öztaş’ı makamında ziyaret ederek esnafımızın tüm talep ve sorunlarını kendilerine ileterek esnafımızın sorunlarının giderilmesini istedik. Küçük Sanayi Sitesi içinde Valimiz Sayın Ekrem Canalp’ın bu konu hakkında bahsettiğini ve yapılması için girişimde bulunacağını ifade etti. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Biz de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Küçük Sanayi Sitesi ve esnaflarımızın sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

TÜRKİYE'NİN İLK ALTIN İŞLEME MERKEZİ

2024-08-16 23:40 - EKONOMİ

Orhan Usta'dan Batman'a Yeni Lezzet

2024-08-20 12:58 - MAGAZİN

SUSUZLUKLA MÜCADELEYLE DEVAM

2024-08-17 00:31 - DÜNYA

BATMAN-KOZLUK KARAYOLUNDA FECİ KAZA: 4 ÖLÜ

2024-08-20 14:06 - YEREL

Renault ve Dacia plaza hizmete açıldı

2024-08-18 18:04 - TEKNOLOJİ

YENİ FABRİKALAR VE OSB'LER İLE BÖLGE KALKINIYOR

2024-08-20 15:31 - EKONOMİ

BATMAN'DA HABİP BAŞKAN PARKI VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

2024-08-18 17:57 - YAŞAM

Batman Üniversitesi'nden Çocuklara Yönelik Etkinlikler

2024-08-18 17:53 - YAŞAM

KAPIMIZ TÜM KADINLARA AÇIK

2024-08-17 00:40 - GÜNDEM

HASANKEYF VE MÜZEYE HAYRAN KALDILAR

2024-08-17 00:04 - MAGAZİN

İlgili Haberler

İTFAİYE EKİPLERİ EVE GİREN YILANI YAKALADI

20:44 - YEREL

YUVADAN DÜŞEN YAVRU KUŞLAR KURTARILDI

20:43 - YEREL

SANAYİ SİTESİ’NDE ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

11:54 - YEREL

İHD BATMAN ŞUBESİ 15. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPIYOR

15:49 - YEREL

BAKAN YUMAKLI, BATMAN VALİLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

13:22 - YEREL

Günün Manşetleri

ESKİ MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ

22:53 - GÜNDEM

ÇEVRECİLER TEPKİLİ: BU KADARI DA FAZLA

18:08 - GÜNDEM

İHD BATMAN ŞUBESİ 689. HAFTADA KAYIPLARI ANDI

16:29 - GÜNDEM

NASIROĞLU, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITTI

16:27 - SİYASET

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ SEÇİME GİTTİ

13:47 - GÜNDEM