?>

Gercüş'e Yeni Kütüphane Müjdesi

Batman Valisi Ekrem Canalp, Gercüş ilçesine yaptığı ziyarette bir dizi inceleme ve açılış gerçekleştirdi.

EĞİTİM - 3 ay önce

 

 İlçede yapılması planlanan halk kütüphanesi alanı, devlet hastanesi bahçesi, askeri lojman inşaatı ve Yamanlar Köyü’ndeki su kuyularında incelemelerde bulunan Vali Canalp, ilçe Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde yapımı tamamlanan sosyal tesislerin açılışını yaptı.

GERCÜŞ'E YENİ BİR HALK KÜTÜPHANESİ Kütüphane yapılacak alanda incelemelerde bulunan Vali Canalp, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Açıklamasında, kütüphane inşaatının en kısa sürede başlayacağını belirten Vali Canalp, “Gercüş’ün gençlerine, öğrencilerine ve tüm ilçe halkına hizmet verecek örnek bir yapıyı burada inşa edeceğiz. Batman merkezde dört, ilçelerde ise birçok kütüphane inşaatımız devam ediyor. Bu kütüphaneler, gençlik merkezi gibi faaliyet gösterecek ve çocukların gelişimine büyük katkı sağlayacak,” dedi. Ayrıca, projenin yatırım programına alınmasında destek veren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e teşekkür etti.

HASTANE BAHÇESİ VE ASKERİ LOJMANLAR İNCELENDİ Vali Canalp, ilçe Devlet Hastanesi bahçesinde yapılacak düzenlemeler hakkında yetkililerden bilgi aldı ve çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Ardından, ilçe Jandarma Komutanlığı için yapılan askeri lojmanların inşaatını inceleyerek projeyle ilgili bilgi aldı.

SOSYAL TESİS AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ İlçe Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde yapımı tamamlanan sosyal tesislerin açılışını gerçekleştiren Vali Canalp, tesisin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen kurumlara teşekkür etti.

YAMANLAR KÖYÜ’NDE SU KUYULARI İNCELENDİ Ziyaretin son durağında, ilçeye bağlı Yamanlar Köyü’nde içme suyu sağlayan su kuyularını inceleyen Vali Canalp, yeni açılan kuyuların su kalitesi ve miktarı hakkında bilgi aldı.

Vali Canalp’e ziyaretlerinde Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve İl Jandarma Komutanı Vekili eşlik etti.

 

Haftanın Öne Çıkanları

KAYMAKAM ÖZTAŞ: SU SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ

2025-01-19 17:24 - RÖPORTAJ

'UFKUN ÖTESİNDE' BELGESELİ GALASI DÜZENLENDİ

2025-01-19 14:03 - TEKNOLOJİ

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Baskı ve İhlal İddiaları

2025-01-21 16:43 - SAĞLIK

Batman'da Zeytinyağı Tuzağı: Esnaf 300 Bin TL Dolandırıldı

2025-01-16 12:23 - GÜNDEM

BESO Başkanı Çiftçi: İşsizlik Oranı Çok Yüksek

2025-01-21 15:45 - YEREL

GABAR PETROLÜ BATMAN’I SOLLADI!

2025-01-19 17:23 - EKONOMİ

LAVİNYA İSTEME EVİ HİZMETE AÇILDI

2025-01-19 14:40 - MAGAZİN

BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇİN 25 ADAY YARIŞTA

2025-01-17 15:31 - GÜNDEM

BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE FİDANLAR DİKİLİYOR AMA YEŞERİYOR MU?

2025-01-21 18:17 - YEREL

Yapıcıoğlu Batman'da Yeni Sürece Dair Konuştu

2025-01-21 15:26 - SİYASET

İlgili Haberler

BATMAN'DA EĞİTİMİN GELİŞTİRİLMESİ MASAYA YATIRILDI

15:39 - EĞİTİM

BURSLULUK SINAVI YAPILDI

13:02 - EĞİTİM

Minik Mucitler Bilim Şenliğinde Buluştu

13:52 - EĞİTİM

84 AKADEMİSYEN 10 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİYLE BULUŞTU

12:48 - EĞİTİM

DİN GÖREVLİLERİ VE ÖĞRETMENLER YENİDEN BULUŞUYOR

11:17 - EĞİTİM

Günün Manşetleri

8 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

10:56 - YAŞAM

RAMANLI: ÇİRKİN EYLEM YANLARINA KÂR KALMAMALI

10:42 - SPOR

BATMAN'DA SALATALIK HASADI SEZONU AÇILDI

10:32 - YEREL

VALİ CANALP: EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞI

10:24 - GÜNDEM

BATMANLI HAKEM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA GÖREV ALDI

10:08 - SPOR