?>

GERÇÜŞ’TE SELF SERVİS MEKAN, KAHVENİN HER ÇEŞİDİ ADRES'TE

Gerçüş’te bulunan ve self servis hizmetiyle öne çıkan Adres Kahve, küçük ama şirin atmosferinde kahve tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

YEREL - 1 yıl önce

İlçede her yaş grubundan insanın uğrak noktası haline gelen mekan, kahvenin yanı sıra bitki çayları, ballı süt ve sıcak çikolata gibi farklı içecek seçenekleriyle de ilgi çekiyor. İşletme sahibi Abdulbaki Halitoğlu, müşterilerine keyifli bir ortam sağlıyor.

LİTVANYA’DAN ESİNLENDİ

2006-2008 yıllarında Avrupa projelerinde çalışan Halitoğlu, Litvanya’da gördüğü benzer bir mekândan ilham alarak Adres Kahve’yi hayata geçirmiş. 52 yaşındaki Halitoğlu, 2000 yılından bu yana Gerçüş’te bu işi yaptığını, öncesinde ise Alanya’da turizm ve otelcilik sektöründe çeşitli görevlerde bulunduğunu belirtiyor.

GERİDÖNÜŞÜMDEN DEKOR

Adres Kahve’nin dekorasyonu, tamamen geri dönüşüm malzemelerinden oluşturulmuş. Mekanda, eski bir tüpten dönüşümle yapılmış sobanın çıtır çıtır yanan ateşi eşliğinde kahve içmek, müşterilere ayrı bir keyif sunuyor. Fiyatların da oldukça uygun olduğu mekan, özellikle şekersiz kahve tercih edenlerin favorisi haline gelmiş. Halitoğlu, “Şeker modası artık geride kalıyor” diyerek bu konuda artan ilgiyi vurguluyor. Ayrıca, festivallerde hazırladığı sumak şerbeti ile de tanınıyor.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Halitoğlu, tüm vatandaşları mekana davet ederek, “Herkesi seviyoruz, bekliyoruz buraya” diyor. Self servis hizmet konseptiyle Gerçüşlülerin ilgisini çeken Adres Kahve, özgün tasarımı ve samimi ortamıyla fark yaratıyor.

BAŞKAN DA ZİYARET ETTİ

Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın da Adres Kahve’yi ziyaret eden isimlerden biri. Self servis hizmetinden kahve içen Başkan Günaydın, mekandan memnuniyetle ayrıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

KAYMAKAM ÖZTAŞ: SU SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ

2025-01-19 17:24 - RÖPORTAJ

LAVİNYA İSTEME EVİ HİZMETE AÇILDI

2025-01-19 14:40 - MAGAZİN

'UFKUN ÖTESİNDE' BELGESELİ GALASI DÜZENLENDİ

2025-01-19 14:03 - TEKNOLOJİ

5 DİLDE 22 ESER KONSERİNE YOĞUN İLGİ

2025-01-17 15:37 - MAGAZİN

GABAR PETROLÜ BATMAN’I SOLLADI!

2025-01-19 17:23 - EKONOMİ

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Baskı ve İhlal İddiaları

2025-01-21 16:43 - SAĞLIK

Batman'da Zeytinyağı Tuzağı: Esnaf 300 Bin TL Dolandırıldı

2025-01-16 12:23 - GÜNDEM

Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı Bakanlık İncelemesinde

2025-01-16 12:43 - YAŞAM

MERYEM ANA KİLİSESİ RESTORE EDİLİYOR

2025-01-21 12:35 - KÜLTÜR

BESO Başkanı Çiftçi: İşsizlik Oranı Çok Yüksek

2025-01-21 15:45 - YEREL

İlgili Haberler

BELEDİYE METRUK BİNALARI YIKIYOR

11:51 - YEREL

VALİ CANALP’TEN ÖĞRENCİLERE MAÇ JESTİ

11:20 - YEREL

YURT GENELİNDE SAĞANAK YAĞIŞ VE ÇIĞ UYARISI

10:03 - YEREL

TOPLUMUN YARASINA PARMAK BASAN KONFERANS

16:45 - YEREL

TILMERÇ’TE ÇAĞDIŞI GÖRÜNTÜ!

13:08 - YEREL

Günün Manşetleri

BELEDİYE METRUK BİNALARI YIKIYOR

11:51 - YEREL

VALİ CANALP’TEN ÖĞRENCİLERE MAÇ JESTİ

11:20 - YEREL

AHMET GÜNEŞTEKİN’İN “SESSİZLİK” SERGİSİ VENEDİK’TE AÇILIYOR

11:05 - KÜLTÜR

KÖY OKULUNDA EBRU HEYECANI

11:03 - EĞİTİM

SAADET PARTİSİ’NDEN SEÇİM ÖNCESİ EĞİTİM HAMLESİ

10:59 - SİYASET