Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni imara açılan bölgelerde kaldırım, bordür ve parke taşı döşeme işlemleri gerçekleştirirken, mevcut kaldırımlarda meydana gelen kırık, çatlak ve deformasyonlara da müdahale ediyor.
4 Kasım tarihinden bu yana 145 bin 500 metrekare alanda kilitli parke taşı döşendiği, ayrıca çeşitli bakım, onarım ve yama çalışmalarının yapıldığı bildirildi.
Belediyeye ulaşan talepler doğrultusunda oluşturulan müdahale ekipleri, sabah saatlerinden itibaren belirlenen alanlarda çalışmalara başlıyor.
Vatandaşlardan gelen ihbarlara göre hazırlanan program çerçevesinde çalışmaların planlı bir şekilde yürütüldüğü belirtildi.
Belediye, vatandaşların taleplerini iletebileceği iletişim kanallarını da hatırlatarak, Alo 153 Çağrı Merkezi, 0 488 213 27 59 numaralı Beyaz Masa hattı ile 0 531 603 33 08 numaralı WhatsApp ihbar hattının aktif olduğunu duyurdu. Bu kanallar üzerinden fotoğraf ve video gönderimiyle bildirim yapılabileceği ifade edildi.