?>

ÖĞRENCİLER DUYGULARINI KALEME ALDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yazınla Yazıma Dokun' temalı anı yarışmasının Batman il finali sonuçlandı.

YAŞAM - 1 yıl önce

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen “Yazınla Yazıma Dokun” temalı anı yarışmasının Batman il finali tamamlandı. Batman İl Müftülüğü bünyesinde oluşturulan komisyonun yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrenciler belli oldu.
Öğrenciler, Kur’an kursu süresince edindikleri manevi değerleri ve unutulmaz hatıralarını içtenlikle kaleme aldı. Yarışmaya katılan eserler, duygu yoğunluğu, ifade gücü ve özgünlük kriterlerine göre incelendi.

İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE KATEGORİLERİNDE DERECELER BELİRLENDİ

Değerlendirme neticesinde; ilkokul kategorisinde Cemre Aktaş, ortaokul kategorisinde Meryem Revan Kılınç, lise kategorisinde ise Sema Coşkun birinci oldu. Yarışmada dereceye giren öğrenciler, hem yazma becerileri hem de Kur’an kurslarında yaşadıkları deneyimleri yansıtmadaki başarılarıyla takdir topladı.

MÜFTÜ YARDIMCISI’NDAN TEŞEKKÜR

Batman İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir, yaptığı açıklamada, yarışmanın öğrenciler için önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, “Bu yarışma sayesinde öğrencilerimiz, duygu ve düşüncelerini daha etkili bir şekilde ifade etme becerisi kazandı. Aynı zamanda Kur’an kurslarının manevi atmosferini yazılarına yansıtma imkânı buldu. Katkı sunan tüm öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

TÜRKİYE FİNALİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen “Yazınla Yazıma Dokun” yarışmasının Türkiye finalinin ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği bildirildi.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

2025-08-15 15:35 - YEREL

TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

2025-08-14 12:16 - TEKNOLOJİ

İLUH VE YEŞİLTEPE DOĞALGAZ BEKLİYOR

2025-08-17 16:21 - GÜNDEM

BATMAN’DA ÖĞRENCİLERE VERGİ BİLİNCİ EĞİTİMİ

2025-08-18 17:22 - BİYOGRAFİ

2314 ÖĞRENCİ İÇİN KONTENJAN AÇILDI

2025-08-18 14:00 - EĞİTİM

GÖZLER TOKİ ARSALARINDA

2025-08-18 17:28 - GÜNDEM

YENİ SEZON FORMALARI HAZIR!

2025-08-17 15:12 - SPOR

ŞİRKETLERİN YAPAY ZEKA SAVAŞI

2025-08-15 10:42 - TEKNOLOJİ

GELECEĞE SANAT KÖPRÜSÜ

2025-08-12 12:26 - YAŞAM

BATMAN’DA İÇME SUYU ALARMI

2025-08-13 12:20 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Yağışlar Üzüm Üreticisini Vurdu

16:22 - YAŞAM

Çocuklara yaşlılara saygı farkındalığı

16:35 - YAŞAM

“Huzurlu Aile, Sağlıklı Gelecek Projesi” başladı

16:14 - YAŞAM

“Valizim Hazır” projesi’ne 900’ün üzerinde başvuru

14:26 - YAŞAM

Batman Vakfı, Vali Gül’le görüştü

12:43 - YAŞAM

Günün Manşetleri

1 Kilo bal 400 bin lira

10:36 - YEREL

Çocuğun başarısı evde başlıyor

10:33 - EĞİTİM

Bağımlılığa karşı ilk kale: Gençlik

10:30 - YEREL

Güneydoğu’nun yeni kayak merkezi: Mereto

10:28 - YEREL

Mereto Dağı’nda cami ve kilise yan yana

09:47 - YEREL