?>

İkinci kez ev sahipliği yapıyor

Türkiye’nin en büyük bilişim organizasyonlarından biri olan IFEST 2023’e ikinci kez ev sahipliği yapmak için start aldı.

TEKNOLOJİ - 2 yıl önce

Rektör Demir, “Değişim Bilişimle Gelecek”
Bilişim Festivali (IFEST2023)’nin ikincisi, “Siber Güvenlik, Blok Zincir Teknolojileri ve Dijital Dönüşüm” ana temalarıyla 12 Ekim 2023 tarihinde üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek. Türkiye’nin en büyük bilişim organizasyonlarından biri olma özelliğini taşıyan festival kapsamında; Bilişim Fuarı, Bilişim Teknolojileri Konferansları, Uluslararası Bilişim Kongresi (IIC2023), Kamu Bilişim Çalıştayı, Bilişim Akademisi, Dene-yap atölye çalışmaları, Ödül törenleri ve Sosyal etkinlikler yapılacak. Bünyesindeki etkinliklerden IIC2023 Uluslararası Bilişim Kongresi ile 20 Mart 2023 tarihinde 55 bildirinin online sunumlarıyla IFEST 2023 Bilişim Festivali start aldı.

ÇABALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek Bilişim Festivali ile ilgili, Rektör Prof.Dr.İdris Demir, “İkincisi düzenlenecek olan festival ile bilim dünyasına kapılarımızı sonuna kadar açtık. Üniversitemizin bilim dünyasına katkılarının çoğalması için çabalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Teknolojinin etkin kullanımının artmasıyla birlikte çevrimiçi eğitim, sağlık, çalışma, alışveriş, üretim, tüketim ve hizmet alma gibi dijital teknolojiyi merkezine alan kavramlar hayatımızın bir parçası haline gelmeye başladı. Bununla birlikte biz de Batman Üniversitesi olarak bilişime yön vermeye devam edeceğiz. Çünkü değişim bilişimle gelecek” dedi.

POTANSİYELE SAHİBİZ Bilişim alanında dünyada önemli gelişmeler ve değişimler yaşandığının altını çizen Rektör Demir açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Festivalin kapıları, konuya ilgisi olan Batman halkının ve gençlerinin yanı sıra bölge şehirlerindeki tüm ilgililere açıktır. Batman Üniversitesi olarak daha büyük organizasyonlar gerçekleştirebilecek enerji ve potansiyele sahibiz. İkincisi düzenlenecek festivalin de ilki gibi yoğun katılımlı ve verimli geçmesini diliyorum. Festivalin düzenlenmesine katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.” Fuar ve konferans katılımı için kayıtların devam ettiği Bilişim Festivali detaylarına https://ifest.batman.edu.tr/ web adresinden ulaşılabilir.

Haftanın Öne Çıkanları

Dicle'ye yeni baraj!

2023-08-22 16:50 - GÜNDEM

Ciğerlo TOKİ'de sorunlar için çalışmalar başlatıldı

2023-08-18 14:46 - YEREL

İkinci kez ev sahipliği yapıyor

2023-08-24 16:50 - TEKNOLOJİ

Belediye'de müdürler değişti

2023-08-21 21:15 - GÜNDEM

400 Kilogram ağırlığında mezar taşı

2023-08-18 14:38 - YEREL

233 köyü gezdi!

2023-08-18 14:41 - YEREL

Beşiri'de olaylı gece : 41 Yaralı!

2023-08-18 03:42 - GÜNDEM

Kozluk'ta can pazarı: 1 ölü, 9 yaralı

2023-08-20 12:13 - GÜNDEM

Barış yemeğinde kan aktı: 23 yaralı

2023-08-21 11:58 - GÜNDEM

MEB'den okul kıyafetleri genelgesi

2023-08-23 10:48 - GÜNDEM

İlgili Haberler

GENÇLER ROBOTİĞİ YAKINDAN TANIYOR

13:52 - TEKNOLOJİ

BESO’DAN ÖZEL TEKNOLOJİ İNDİRİMİ!

11:14 - TEKNOLOJİ

ASTRONOT ATASEVER BATMAN'DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

13:04 - TEKNOLOJİ

YÜRÜYEN PLATFORM HİZMETTE

13:08 - TEKNOLOJİ

İNTERNETE CEP'TEN BAĞLANIYORUZ

14:12 - TEKNOLOJİ

Günün Manşetleri

BATMAN’DA KAPSAMLI BESLENME DANIŞMANLIĞI

12:12 - SAĞLIK

10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

11:54 - YEREL

BATMAN’DA TİROİD NODÜLLERİNE AMELİYATSIZ TEDAVİ BAŞLADI

11:51 - SAĞLIK

DİCLE ELEKTRİK’TEN HASANKEYF’E 40 MİLYON TL'LİK ENERJİ YATIRIMI

11:45 - GÜNDEM

YA HAKKIMIZI ALACAĞIZ YA DA BU FABRİKALAR DÖNMEYECEK

11:35 - YEREL