?>

İL YÖNETİCİLERİNDEN KUTLAMA

SPOR - 6 yıl önce

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle il yöneticileri kutlama mesajları gönderdi.
Vali Hulusi Şahin, gönderdiği kutlama mesajında, demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birinin de bağımsız basın olduğunu ifade etti. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak ilkelerine uyan bir medyanın toplumsal kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri olduğunu belirten Vali Şahin “iletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin zaman mevhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele takdire şayandır.  
Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteciler, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmakta ve buna bağlı olarak toplumun gelişimine katkı sağlamaktadır.
Bu itibarla; Basın Meslek ve Ahlak İlkeleri’ni kendilerine ilke edinen ve kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın  ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü en kalbi duygularımla kutlar, esenlikler dilerim” dedi.
PAMUKÇU’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Pamukçu, “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

EKMEN’LERDEN ANKARA’DA GÖRKEMLİ DÜĞÜN

2020-01-05 12:31 - YAŞAM

Mikail Beşiktaş’ta!

2020-01-07 17:17 - SPOR

Batman'da Otobüs Kazası: 1 ölü

2020-01-08 17:38 - YEREL

Batman’da dev uyuşturucu operasyonu

2020-01-07 16:42 - EKONOMİ

Nurdoğan Arkış’a yoğun ilgi

2020-01-05 15:52 - EĞİTİM

GERCÜŞ’E ‘BAĞ TESİSİ’ PROJESİ

2020-01-05 12:37 - YAŞAM

BATMANDA VEFAT EDENLER

2020-01-06 09:40 - GÜNDEM

Tam hedefe!

2020-01-08 17:37 - SPOR

"LAWJE'YEN EVÎNİYÊ" BATMAN’A DA GELECEK

2020-01-03 14:52 - KÜLTÜR

Kamyoncular ‘kontak’ kapattı

2020-01-07 16:44 - YAŞAM

İlgili Haberler

TOPARLANMA MAÇI OLACAK

16:21 - SPOR

13 BİN ÖĞRENCİ SPORLA TANIŞACAK

12:48 - SPOR

İL ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

12:38 - SPOR

BÖLGE ŞAMPİYONASI İÇİN START VERİLDİ

12:17 - SPOR

YURTLİG’DE FİLENİN SULTANLARI SAHNEYE ÇIKIYOR

15:52 - SPOR

Günün Manşetleri

6 SOSYAL MEDYA PLATFORMUNA YÖNELİK İNCELEME

17:00 - TEKNOLOJİ

VİKİNG’DE SENDİKA GERİLİMİ: 12 İŞÇİ İŞTEN ÇIKARILDI

16:39 - GÜNDEM

3 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

16:35 - ASAYİŞ

TOPARLANMA MAÇI OLACAK

16:21 - SPOR

ÇETSOS ÇEREZ BATMAN’DAKİ ŞUBE SAYISINI ARTIRIYOR

14:57 - YEREL