?>

Milletvekili Adayı Ziver Özdemir:

“DÜNYA MAZLUMLARININ GÖZÜ TÜRKİYE’DEDİR”

SİYASET - 7 yıl önce

AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, AK Partiye verilecek her oyun mazlum halkların ve İslam coğrafyasında yaşayan insanların umudu olduğunu belirtti. Beşiri’deki aday tanıtım ve lokal açılışına katılan AK Parti Batman Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık açılış kurdelesini kestikten sonra İlçe sakinlerine hitap etti. Beşiri ilçesinin Batman ile bir bütün olduğunu belirten Özdemir, burada halka önemli açıklamalarda bulundu.  Konuşmasında Beşirilerin yakın ilgisinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Özdemir, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Partiye destek vermelerini istedi.
“BEŞİRİ’DE İYİ HİZMETLER YAPILDI”
AK Parti Batman adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık Beşiri ilçesinde seçim lokali açılışında bulundu.  Lokal açılışında Beşirili vatandaşlara hitap eden Özdemir, “AK Parti’nin Türkiye’nin her yerinde hizmeti vardır, Beşiri’de ve bütün köylerinde AK Parti’nin hizmet damgası vardır. Bu güzide ilçemizde okullarıyla, yollarıyla içme sularıyla asfaltıyla, parke taşlarıyla hatta okullardaki çocuklarımız için oyun sahalarıyla elhamdülillah Beşiri’de ve köylerinde hizmet damgamız vardır. Bundan sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
“PARLAMENTER SİSTEM İŞLEMEZ HALE GELMİŞTİ”
50 yıla yakın Türkiye’nin parlamenter sistemle yönetildiğini ve artık ülkenin gelişmesinde parlamenter sistemin sorun oluşturduğunu belirten Özdemir, “Kritik bir seçim dönemindeyiz. Sistem değişikliğine gidiyor Türkiye. Eski Türkiye parlamenter sistemle 50 yıla yakın yönetiliyordu ve her gün kendi hasında bir sorun üretiyordu. Biz bu sorunları AK Parti olarak tespit ettik. Cumhurbaşkanımız ve ekibiyle beraber bu eksiklikleri tespit etti ve elini taşın altına koydu. Çünkü ancak cesaretli insanlar siyasete girebilir. Cesaretiniz varsa milletinize ve halkınıza güveniyorsanız kendi doğrularınızdan eminseniz bir vizyon ve misyon taşıyorsanız, millete sunacağınız bir projeniz varsa çok cesurca adımlar atabiliyorsunuz. İşte liderimizde onun içinde sistem değişikliği ile referanduma gidildi ve güzel bir netice ile şuanda da parlamenter sistemden cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçiyoruz” şeklinde konuştu.  
Haftanın Öne Çıkanları

T.C. GERCÜŞ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ KAMULAŞTIRMA İLANI ESAS NO : 2018/362 Esas

2018-05-28 11:53 - RESMİ İLAN

Batmanda Bugün Neler Oldu?

2018-05-28 14:48 - YEREL

TÜRK KIZILAYI BATMAN ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN YEMEK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR.

2018-05-25 15:41 - RESMİ İLAN

Kaza…kaza…kaza…

2018-05-23 14:19 - GÜNDEM

İyi ki Kızılay’ımız var!

2018-05-23 14:20 - YAŞAM

Kızılay, gönülleri fethediyor

2018-05-29 14:16 - YAŞAM

AK Parti’de yoğunluk başladı

2018-05-29 16:58 - SİYASET

Askerlerle oruç açtılar

2018-05-28 13:07 - YAŞAM

AK Partili Adaylar, Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı

2018-05-28 17:01 - SİYASET

Silverline’den müthiş kampanya

2018-05-23 14:22 - GÜNDEM

İlgili Haberler

CHP KURULTAY DAVASI ERTELENDİ

11:44 - SİYASET

GERÇEK BARIŞ, EŞİTLİK VE ERİŞİLEBİLİRLİKTİR

17:20 - SİYASET

FATİH ERBAKAN, YRP BATMAN KONGRESİNE KATILDI

14:36 - SİYASET

ODUNCU, BATMAN’IN SORUNLARINI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

14:20 - SİYASET

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE ACİL EYLEM ÇAĞRISI

12:26 - SİYASET

Günün Manşetleri

MOTORİNE ZAM GÜNDEMDE

11:56 - EKONOMİ

CHP KURULTAY DAVASI ERTELENDİ

11:44 - SİYASET

İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI

11:28 - GÜNDEM

İTHALAT VE İHRACAT MAYIS AYINDA ARTTI

10:59 - EKONOMİ

ALTIN HAFTAYA DURGUN BAŞLADI

10:16 - EKONOMİ