?>

Milletvekili Ramanlı: Gençlerimizin elinden tutalım

SİYASET - 2 yıl önce

Hüdapar Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve beraberindeki heyet, Batman İl Müftüsü Nihat Kök'ü makamında ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Batman'ın toplumsal sorunları, camiler, Yaz Kur'an Kursları ve gençliğin karşılaştığı problemler gibi konular konuşuldu.
Ziyaret sırasında söz alan Ramanlı, toplumda yaygınlaşan uyuşturucu ile mücadelede imamlara ve din görevlilerine önemli görevler düştüğünü söyledi.
Gençlerimize sahip çıkmanın önemine değinen Ramanlı, gençleri bilinçlendirmek için herkesin elinden geleni yapması ve bu anlamda bütün kurumların üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.
İnsanları ve gençleri sahih İslam ile tanıştırmanın önemine işaret eden Ramanlı, "Bütün gücümüzle inancımızı muhafaza etmek için çalışmamız lazım. Yeter ki üzerimize düşeni yapalım. Gençlerimizi kurtarmamız lazım. Gençlerimizin elinden tutalım geleceğimiz güvende olsun." dedi.
Camilerde ve kurslarda yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Ramanlı, camilere sadece iç aydınlatma ödeneği verilmesinden, ısıtma ve soğutma giderlerinin karşılanmamasından kaynaklı yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.
Ziyarette yaptıkları çalışmalar ve yaşanan sorunlarla ilgili Ramanlı'ya bilgi veren İl Müftüsü Kök, Ramanlı ve heyetine ziyaret ve ilgileri için teşekkür etti.
"BİR GENCİMİZİ BİLE UYUŞTURUCU İLLETİNDEN KURTARSAK BU BÜYÜK BİR BAŞARIDIR"
Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ı makamında ziyaret eden Ramanlı, uyuşturucu ile mücadelede emniyetin yaptığı çalışmalar ile birlikte uyuşturucuya bulaşmadan önce koruyucu önlemlerin de alınması gerektiğini söyledi.
Uyuşturucu ile mücadelede sadece emniyetin değil tüm kurumların birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret eden Ramanlı, müftülük, milli eğitim, gençlik spor il müdürlüğü, basın, hukukçular, emniyet ve siyasetin bir bütün olarak elini taşın altına koyarak bu mücadelede aktif olması gerektiğini ifade etti.
Gençleri ve çocuklarımızı bu illetten kurtarmanın öneminde değinen Ramanlı, "Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu, büyük bir başarıdır." dedi.
Milletvekili Ramanlı'ya uyuşturucu, hırsızlık ve asayiş olayları ile bilgi veren İl Emniyet Müdürü Kıraç, Ramanlı ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Haftanın Öne Çıkanları

‘Güneştekin Sanat Rafinerisi’ Finalde

2023-07-12 18:04 - KÜLTÜR

Elma Sokağı, pazar günleri kapalı olacak

2023-07-16 18:02 - YEREL

“TESBİH, SABRIN TANESİ, EFENDİLİĞİN SEMBOLÜDÜR”

2023-07-13 18:07 - RÖPORTAJ

İstanbul’da Batmanlı sayısı arttı

2023-07-17 17:32 - YAŞAM

Batman'da İŞKUR'dan tekstil sektörüne destek

2023-07-13 14:58 - EKONOMİ

13. Şerzan Kurt Öykü Ödülü başvuruları başladı

2023-07-19 16:13 - KÜLTÜR

10 Milyon 200 Bin TL borç ödendi

2023-07-13 16:51 - SPOR

15 Temmuz Dart Turnuvası sona erdi

2023-07-14 14:20 - SPOR

Zore Vadisi turizme kazandırılmalı

2023-07-17 17:31 - YEREL

Faiz kararı 20 Temmuz'da açıklanacak

2023-07-13 10:57 - EKONOMİ

İlgili Haberler

BAŞKAN ALTUN: MUHTARLARLA KOORDİNELİ ÇALIŞMAMIZ ŞART

15:05 - SİYASET

NASIROĞLU, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITTI

16:27 - SİYASET

BAKAN YUMAKLI VE NASIROĞLU BÖĞÜRTLEN HASADINA KATILDI

11:31 - SİYASET

TARIM VE HAYVANCILIK PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

19:32 - SİYASET

BAŞKAN FIRAT’TAN İSRAİL’E TEPKİ

16:24 - SİYASET

Günün Manşetleri

OCAKTA UNUTULAN YEMEK YANGINA NEDEN OLDU

19:33 - YEREL

HAREZMİ YIL SONU SERGİSİ GÖZ DOLDURDU

17:31 - EĞİTİM

BELEDİYE RUHSATSIZ YAPILARI YIKIYOR

17:27 - YEREL

'YEŞİL DÜNYA'DAN DOĞAYA MESAJ

17:00 - YEREL

BEDRİ AYSELİ MOR KURYAKOS AÇILIŞINDA

16:53 - YEREL