?>

Milletvekili Ramanlı, su sorunu acildir

HÜDAPAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk ilçesinde kurum ziyaretlerinde bulunarak şehrin sorunları, çözümleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

SİYASET - 2 yıl önce

Yoğun bir şekilde ziyaret ve programlarına devam eden HÜDAPAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk ilçesinde kurumlara ziyaretlerde bulundu ve Kozluk halkının ilettiği sorun ve talepleri kurum müdürleri ve amirleri ile görüşerek, Kozluk’un sorunlarını çözme noktasında destek olacaklarını kaydetti.
İlk olarak Kozluk Belediyesi’ni ziyaret eden Milletvekili Ramanlı, Belediye Başkanı Ayhan Eren ile Kozluk ilçe sorunlarını hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Kozluk’ta yolların büyük bir soruna dönüştüğünü belirten Ramanlı, “Kozluk yollarının yaşattığı sıkıntılar vatandaşların her isteklerinde yer edinmiş durumda. Herkes bu konudan muzdarip. Kozluk’un su sorunu da çözülmesi gereken acil meseleler arasında.” dedi.
Hayata geçirilmeyen projelerin en büyük nedeninin bütçenin yetmemesi olduğunu belirten Başkan Ayhan, başkanlık döneminin büyük çoğunluğunun borçları kapatmak için çalıştıklarını söyledi.
Başkan Ayhan devamla, “Yolları daha önce parke taşı ile döşemiştiler. Şimdi Karayolları ile konuştuk. Bütün yollarımızı asfalt çalışması ile yenileyeceğiz. İki noktaya da akıllı kavşak sistemi kurarak vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir yol olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.
Kurum ziyaretleri kapsamında Kozluk Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Ramanlı, burada üniversite sınavına çalışan öğrencileri de ziyaret ederek başarılar diledi. Kozluk HEM merkezinde yeni yapılan Etüt salonunu inceleyen Ramanlı, Kozluk HEM Müdürlüğünü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Kozluk SGK İlçe Müdürlüğünü de ziyaret eden Ramanlı, SGK işlemleri için bekleyen vatandaşlarla hasbihal etti.
Ardından Kozluk Hükümet Konağına giden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İlçe Müdürlüğünü ve Tapu Kadastro İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti. İlgili kurumların müdürlükleri ile bir araya gelen Ramanlı, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kurum müdürleri ile beraber kurumlarda hizmet veren memur ve hizmet almaya gelen vatandaşları da ziyaret eden Ramanlı, ziyaretler sonrası İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Ömer Mete, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı oldu

2023-08-02 16:46 - YAŞAM

400 milyonluk yatırım!

2023-08-07 17:06 - YAŞAM

Diyarbakır Havalimanı’na servis hizmeti

2023-08-08 16:25 - YEREL

Batman rekor kırdı!

2023-08-07 16:50 - YEREL

Batman’da Spor Bilimleri Fakültesi kuruldu

2023-08-04 14:33 - EĞİTİM

Şarj istasyonları kiraya verilecek

2023-08-08 16:30 - TEKNOLOJİ

PLAKLA BAŞLADIK, YİNE PLAĞA DÖNDÜK

2023-08-06 17:12 - RÖPORTAJ

Atatürk parkına 500 kişilik mescit

2023-08-08 16:26 - YAŞAM

Cansuyu Derneği sevindirdi

2023-08-08 15:20 - YAŞAM

Gelecek Partisi İl Başkanı değişti

2023-08-06 13:48 - SİYASET

İlgili Haberler

BAŞKAN ALTUN: MUHTARLARLA KOORDİNELİ ÇALIŞMAMIZ ŞART

15:05 - SİYASET

NASIROĞLU, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITTI

16:27 - SİYASET

BAKAN YUMAKLI VE NASIROĞLU BÖĞÜRTLEN HASADINA KATILDI

11:31 - SİYASET

TARIM VE HAYVANCILIK PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

19:32 - SİYASET

BAŞKAN FIRAT’TAN İSRAİL’E TEPKİ

16:24 - SİYASET

Günün Manşetleri

OCAKTA UNUTULAN YEMEK YANGINA NEDEN OLDU

19:33 - YEREL

HAREZMİ YIL SONU SERGİSİ GÖZ DOLDURDU

17:31 - EĞİTİM

BELEDİYE RUHSATSIZ YAPILARI YIKIYOR

17:27 - YEREL

'YEŞİL DÜNYA'DAN DOĞAYA MESAJ

17:00 - YEREL

BEDRİ AYSELİ MOR KURYAKOS AÇILIŞINDA

16:53 - YEREL