?>

MURAT ÇİÇEK: TERÖRSÜZ TÜRKİYE TARİHİ BİR EŞİKTE

AK Parti MKYK Üyesi Avukat Murat Çiçek, X hesabından yaptığı paylaşımda, İmralı’dan gelen silah bırakma çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM - 1 yıl önce

Çiçek, çağrının bir an önce karşılık bulmasının hem siyaset kurumu hem de Türkiye toplumu için büyük bir kazanım olacağını vurguladı.
“TARİHİ BİR EŞİKTEYİZ”
Silahların gölgesinde ne demokrasinin ne de özgürlüklerin anlam bulamayacağını belirten Çiçek, dünyanın yeni bir düzene girdiğini ve Türkiye’nin terörden arınmasının ülkeye eşsiz kazanımlar sağlayacağını ifade etti.
“AK PARTİ, KÜRTLERİN İNKARINA SON VERDİ”
Çiçek, AK Parti’nin Kürtlerin inkârına son verdiğini ve Kürt Sorununun geride bırakıldığını belirterek şunları kaydetti:
"Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarı, demokratik, özgürlükçü ve müreffeh bir Türkiye idealini her zaman sıcak tutmuştur. Demokratikleşmemizin önündeki en büyük engel olan silahlı terörün sona ermesi, bu hedeflerimizi sonuca ulaştıracaktır."

“YÜZYILIN BARIŞ ÇAĞRISI”

Çiçek, terörün son bulmasıyla ifade hürriyeti ve siyasal özgürlüklerde büyük bir değişim yaşanacağını vurgulayarak, "Kazanan, Türküyle, Kürdüyle, tüm etnik ve mezhepsel çoğulculuğuyla Türkiye toplumu ve mazlum Ortadoğu halkları olacaktır." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Terörsüz Türkiye” çağrısına dikkat çeken Çiçek, bu çağrının “Yüzyılın Barış Çağrısı” olduğunu belirterek, en büyük temennilerinin çağrının karşılık bulması olduğunu ifade etti.
Haftanın Öne Çıkanları

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ

2025-02-21 12:22 - ASAYİŞ

BAYRAKTAR TB2 YAPAY ZEKA İLE GÜÇLENDİRİLDİ

2025-02-23 11:05 - TEKNOLOJİ

8 KATIN ÜZERİNDE ARTACAK

2025-02-25 11:42 - TEKNOLOJİ

PETROL-İŞ’TE BATMAN'DA YENİ DÖNEM

2025-02-23 17:24 - GÜNDEM

OSKAR LOKANTASI’NDAN RAMAZAN’A ÖZEL İNDİRİM

2025-02-26 14:49 - YEREL

MUAYENE ÜCRETLERİ DEĞİŞTİ

2025-02-23 11:41 - SAĞLIK

BAYRAM DEMİR, TÜSKA BAŞKANLIĞINA ATANDI

2025-02-27 12:09 - YAŞAM

MAHALLELİDEN "ALKOL VE UYUŞTURUCU" TEPKİSİ

2025-02-26 14:05 - GÜNDEM

10 VATANDAŞ VEFAT ETTİ

2025-02-27 12:56 - YEREL

ATAULLAH HAMİDİ RAMAZANIN İLK GÜNÜ ANILIYOR

2025-02-25 15:55 - YAŞAM

İlgili Haberler

HÜDA PAR’DAN ‘RAHMİ KOÇ’ AÇIKLAMASI

12:58 - GÜNDEM

BATMAN BAROSU'NDAN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ

11:39 - GÜNDEM

EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMU’NDAN KOÇ’A TEPKİ

11:37 - GÜNDEM

"KÜRT KADINLARI ALAY KONUSU YAPILAMAZ"

10:39 - GÜNDEM

ADALET BAKANLIĞI SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

10:04 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

KAVŞAKTA ÜÇ ARAÇ ÇARPIŞTI

17:09 - ASAYİŞ

İTFAİYEDEN DİKKATLİ KURTARMA OPERASYONU

16:31 - YEREL

ABD’DEN BATMAN’A BÜYÜK GURUR

16:13 - EĞİTİM

ÖĞRENCİ GÜVENLİĞİ İÇİN SEFERBERLİK

16:07 - EĞİTİM

HB A1C SONUÇLARI BAŞARIYI ORTAYA KOYDU

15:59 - YEREL