?>

NASIROĞLU: KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Gıdacılar Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi'nin inşaat alanını inceledi.

SİYASET - 2 yıl önce

Nasıroğlu , "Büyüyen ve kabına sığmayan Batman'da üreticilerimizin yanında olup istihdama katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.
Milletvekili Nasıroğlu, Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi Başkanı Süleyman Emek ile, yapımı süren SS Batman Gıdacılar Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi'nin inşaat alanında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı. 
Organize Sanayi Bölgesi karşısında 220 dönümlük arazide yapımı süren kooperatif tamamlandığında  şehir içi trafik rahatlayacak, 170 iş yeri üretim ve istihdama katkı sunacak.
Batman'ın daha güzel hizmetlerle buluşması için durmadan çalıştıklarını anlatan Nasıroğlu, kooperatifin Batman'ın istihdam üretim ve ihracatına büyük katkı sağlayacağını söyledi. 
Nasıroğlu, " Attığımız her adım ve proje de istihama katkı sunmayı amaçlıyoruz. Hayata geçireceğimiz yeni OSB'ler tamamlandığında Batman'a gelen yatırımcılara ihtiyaç duydukları büyüklükteki arsaları tahsis edebileceğiz. Biz yapacaklarımızı planlarken Batman'ın 40 - 50 yıl sonrasını hesaplayarak adımlarımızı atıyoruz. Her anlamda büyüyen ve kabına sığmayan Batman'da üreticilerimizin yanında olup istihdama katkı sunmaya devam edeceğiz." Dedi.

Her zaman yatırımcının yanında olduklarını ifade eden Nasıroğlu, yatırım gerçekleştiren, istihdam alanları açan ve Batman'a katma değer sağlayan her iş insanına desteklerini sürdüreceklerini anlattı.

Nasıroğlu, " Bir yandan istihdam diyoruz  bir taraftan da teknolojide bağımsızlık diyoruz.  Yatırım yapacak müteşebbislerin  Batman'da teknoloji alanına da ağırlık vermelerini istiyorum. Yazılım, yapay zeka ve nanoteknoloji gibi alanlara yatırım yaparsak sırtımız yere gelmez.   Üretim ve bağımsız teknolojiyi bir arada sağlayabilirsek Batman, Türkiye'nin parlayan yıldızı olur."
Haftanın Öne Çıkanları

İCATHANE'DEN, İHA ÜSSÜNE ZİYARET

2024-03-03 15:19 - TEKNOLOJİ

ATAULLAH HAMİDİ'Yİ KAYBETTİK

2024-03-01 16:49 - GÜNDEM

RAMANLI, ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ PROJESİNİ AÇIKLADI

2024-02-29 14:13 - SİYASET

ONAT, GENÇLERE VAATLERİNİ ANLATTI

2024-03-01 14:42 - SİYASET

PETROL İŞÇİLERİNDEN TPAO’YA SİTEM

2024-03-03 16:22 - YAŞAM

ÜÇÜNCÜ BİLİŞİM KONGRESİ BAŞLIYOR

2024-02-29 15:39 - TEKNOLOJİ

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ RENKLİ GEÇTİ

2024-03-04 17:20 - GÜNDEM

RAMANLI: NE YAPILMASI GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ

2024-02-28 14:48 - SİYASET

BİR HURMA 10 LİRA

2024-03-05 15:27 - YAŞAM

ÇELİK: MAHALLEMİZ YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

2024-02-28 14:39 - YEREL

İlgili Haberler

ALPEREN OCAKLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

15:28 - SİYASET

MHP'DE KONGRE MARATONU BAŞLIYOR

15:24 - SİYASET

EKMEN’DEN NATO ZİRVESİ TEDBİRLERİNE TEPKİ

16:03 - SİYASET

MECLİS’TE “7 VE 8. MADDE” TARTIŞMASI

13:00 - SİYASET

DEVA PARTİSİ'NDEN TEMMUZ ZAMMI ÇAĞRISI

16:08 - SİYASET

Günün Manşetleri

PLAZA KORİDORUNDA YANGIN

22:24 - ASAYİŞ

BATMAN MODELİ ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

17:43 - YAŞAM

SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ

17:19 - YEREL

TEMİZLİK EKİPLERİNDEN KESİNTİSİZ ÇEVRE TEMİZLİĞİ

15:13 - YEREL

BATMAN'IN GÖZÜ 500 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİNDE

15:11 - YEREL