?>

NASIROĞLU: SEÇİMİN KAYBEDENİ DEM PARTİDİR

GÜNDEM - 2 yıl önce

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl Başkanı Abdullah Akif Gür, yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya AK Parti'ye bağlı belediye başkanları, başkan adayları ve il yöneticileri de katıldı.
Nasıroğlu ve Gür, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, il merkezi ve ilçelerdeki performanslarını ele aldılar.
AK Parti'nin seçim sonuçlarını bir dönüm noktası olarak gördüklerini ve eksikliklerini gidermek için çalışmalara başladıklarını belirten Nasıroğlu ve Gür,  yerel seçimlerin genel seçim havasına sokulmaması gerektiğini de vurguladılar.
Toplantıda DEM Parti’nin seçimdeki performansı da değerlendirilerek, AK Parti'nin gelecek dönemde Batman için yapılması gerekenleri ve hedefleri ele alındı.
BU BİR DÖNÜM NOKTASI
Gür, seçim sonuçlarından memnun olmadıklarını ve il merkezinde irtifa kaybı yaşadıklarını ifade etti. Sandığa gitmeyen seçmen sayısının özellikle kendi partilerinden olduğuna dikkat çekerek, bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirtti. Sonuçları bir kayıp değil, bir dönüm noktası olarak gördüklerini vurgulayan Gür, bazı kesimlerin seçimi genel seçim havasına sokmaya çalıştığını ancak bu seçimlerin yerel bir seçim olduğunu belirtti. İl genelinde ittifak olsaydı mevcut oy oranlarını koruyacaklarını söyledi.
VATANDAŞIN KARŞISINA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ
Belediye başkanlıklarında başarı elde ettiklerini belirten Gür, eksikliklerini gidermek için çalışmalar yaptıklarını ve 4 sene sonra daha güçlü bir şekilde vatandaşların karşısına çıkmayı hedeflediklerini ifade etti.
AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yaptığı değerlendirmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
GENEL SEÇİM HAVASI YARATILIYOR
Nasıroğlu, seçimlerin belediye seçimi olduğunu vurgulayarak, Türkiye genelinde ve Batman'da bir genel seçim havası oluşturulmaması gerektiğini belirtti. Batman'da genel seçim olsaydı, AK Parti'nin bu oylarla 4 milletvekili çıkaracağını ifade etti. Seçim sonuçlarının bir mahalli idareler seçimi olduğunu vurgulayarak, AK Parti'nin 5 belediye kazandığını ve bu başarının içinde 3 büyük ilçeyi ve 2 beldeyi kazanmalarının önemine dikkat çekti.
HER KESİME EŞİT HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
Ayrıca Nasıroğlu, iktidar partisi olmanın sorumluluğuyla hareket ettiklerini belirterek, Batman'da yaşanan olaylara ve çocukların sokaklarda kullanıldığı durumlara dikkat çekti. Çocukların geleceğini karartmamak adına yapılanların önemine vurgu yaptı ve toplumun her kesimine eşit şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi.
SEVDAMIZ DEVAM EDECEK
Seçimin kaybedeninin DEM Parti olduğunu belirten Nasıroğlu, önlerindeki dört yıllık süreçte iktidar partisi olarak Batman için yapılması gerekenleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini ve şehre olan sevdalarını sürdüreceklerini ifade etti.
 
Haftanın Öne Çıkanları

BELEDİYE'DE YENİ MÜDÜRLER BELLİ OLDU

2024-04-05 20:05 - GÜNDEM

YENİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

2024-04-01 21:00 - GÜNDEM

BATMAN'DA İNTİHAR VAKASI

2024-04-02 18:41 - GÜNDEM

YENİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ

2024-04-01 20:56 - GÜNDEM

BATMANLI GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ

2024-04-04 16:11 - GÜNDEM

ATAULLAH HAMİDİ İÇİN İFTAR YEMEĞİ

2024-04-05 17:14 - YAŞAM

EŞBAŞKAN SÖNÜK GÖREVE BAŞLADI

2024-04-04 17:19 - GÜNDEM

‘ATOM KARINCA’ DALYA YAPTI

2024-04-08 16:52 - SPOR

GAZZE'YE 500 BİN LİRA HİBE

2024-04-07 14:15 - GÜNDEM

RAMANLI, YENİ BAŞKANLARI KUTLADI

2024-04-02 14:41 - SİYASET

İlgili Haberler

10,7 MİLYAR TL’LİK TARIMSAL DESTEK YOLDA

11:38 - GÜNDEM

İKRAMİYE VE MAAŞ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

11:34 - GÜNDEM

‘650 BİN KİŞİNİN EMEKLİLİĞİ İPTAL EDİLDİ’ İDDİALARINA YANIT

11:31 - GÜNDEM

3 AYDA BİNİ AŞTI, YILDA BİNLERİ BULDU

15:01 - GÜNDEM

LİMON İTHALATINA GEÇİCİ VERGİ İNDİRİMİ

10:09 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

TANDIR BAŞINDA EMEK, EVİNE DESTEK

16:52 - YEREL

PETROL VİTESİ 4'E TAKTI!

15:50 - SPOR

MARANGOZLAR SİTESİ’NDE SU ARIZASI KISA SÜREDE GİDERİLDİ

13:36 - YEREL

BATMAN’DA EN ÇOK DİYARBAKIRLILAR YAŞIYOR

13:24 - YEREL

BIÇAKLI KAVGA: 3 YARALI

10:51 - ASAYİŞ