?>

“PETROLSPOR’A ÇOK YANLIŞ YAPMIŞ OLURUM”

Batman Petrolspor forması ile 26 gole imza atan ve bu istatistiği ile Türkiye liglerinin gol krallığını elde eden Aykut Çift, önümüzdeki yıl ile ilgili planlarını Kocaeli’den yayın yapan Spor 41’e anlattı.

SPOR - 3 yıl önce

Çift özel röportajında, Batmanlı futbolseverlere övgülere yağdırırken yeni sezon için de önceliğinin Batman olduğunu ifade ederek, “Görüşmelerde önceliğim tabii ki Batman Petrolspor olacak. Aksi durumda kendilerine çok yanlış yapmış olurum”
“BÖYLESİNE İNANÇLI BİR ŞEHİR GÖRMEDİM”
Kariyerinin en unutulmaz sezonunu geride bıraktığını ifade eden Aykut Çift, Batmanlı futbolseverleri yere göğe sığdıramadı. Çift,  “Doğuda daha önce oynadığım takımlar vardı ancak ben böylesine inançlı, kararlı ve arzulu bir şehir görmedim. Futbola, spora ve sporcuya çok değer veren bir şehir Batman… Bizle olan ilgilerini hiçbir zaman eksik etmediler. Stadımız 15 bin kişilik ve merkezde de değil. Ancak inanın taraftarımız tribünlere sığmadı. Müthiş bir itici güçleri var. Özellikle Yarasalar Grubu… Ekstra katkı sağladılar. İkinci yarıda, içerideki maçları onların desteği ile kazandık. Sosyal medyada da çok aktifler ve sürekli etkileşim halindeler” dedi.

PETROLSPOR’DAKİ BAŞARININ SIRRINI AÇIKLADI

Gruplarında Kütahya ve Arnavutköy gibi kaliteli takımların olduğunu ifade eden golcü oyuncu, “Bursa Yıldırım ve Artvin Hopa son haftalarda çok iyiydi. Nevşehir ise son süreçte koptu. Biz kötü oynadığımız maçları da tek skorlu olsa da kazanmasını bildik. Galip gelme alışkanlığı futbolda çok önemli ve biz de bunun avantajını yaşadık açıkçası. Arkadaşlık ortamımızı kelimelerle bile tarif etmem zordu. Antrenmanda bile en ufak bir tartışmamız olmadı” dedi.
“ÇOK SAYIDA TAKIMIN İLGİSİ VAR”
Önümüzdeki sezonla ilgili açıklamada bulunan Çift, “Önümüzdeki sezonla ilgili acele etmeyi düşünmüyorum. Çok sayıda takımın ilgisi var. 1. Lig tercihim olur tabii ki. Ancak kulübüm de kalmamı çok istiyor. Görüşmelerde önceliğim tabii ki Batman Petrolspor olacak. Aksi durumda kendilerine çok yanlış yapmış olurum” diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

YENİ ONKOLOJİ UZMANI BAŞLADI

2022-05-31 12:35 - SAĞLIK

Uzman Kardiyolog Zilan’da göreve başladı

2022-06-01 15:37 - SAĞLIK

SATILIK SERAMİK FABRİKASI

2022-06-02 15:27 - GÜNDEM

ÇOCUKLAR AKRANLARINA SESLENDİ “İNTERNETİ BIRAKALIM”

2022-06-04 16:47 - BİLİM-TEKNOLOJİ

TARİHİN GÖLGESİNDE TEKNE TURLARI

2022-06-02 17:00 - YAŞAM

SÖZLEŞMELİ UZMAN PERSONEL ALIMI

2022-06-02 15:25 - BİLİM-TEKNOLOJİ

HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR!

2022-05-31 19:10 - BİLİM-TEKNOLOJİ

ÜNİVERSİTEDE BİLİŞİM FAALİYETLERİ

2022-06-02 15:34 - BİLİM-TEKNOLOJİ

BATMANA BİR YATIRIM DAHA

2022-06-05 16:57 - YEREL

“TPAO’YA EN AZ 500 PERSONEL GEREKİYOR…”

2022-05-31 19:11 - GÜNDEM

İlgili Haberler

BU FUTBOL BAŞIMIZI 'AĞRI'TTI

15:33 - SPOR

SASON GENÇLİKSPOR’A ZORLU GRUP

11:22 - SPOR

BAŞARI BATMAN’A GURUR VERDİ

13:57 - SPOR

BATMAN PETROLSPOR, BOZARDİÇ’İ KADROSUNA KATTI

13:33 - SPOR

PETROL, KASASINI DOLDURDU!

13:14 - SPOR

Günün Manşetleri

60 DOĞASEVER KANYONDA BULUŞTU

16:17 - YEREL

GÜZERGÂH CANLANIYOR!

16:10 - YEREL

KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI: ODUN TALEBİNDE YOĞUNLUK

15:56 - GÜNDEM

BATMAN’DA İKİ AYRI TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

15:47 - ASAYİŞ

BU FUTBOL BAŞIMIZI 'AĞRI'TTI

15:33 - SPOR