?>

Petrolspor'dan "süper" transferler!

SPOR - 10 ay önce

Ligin ikinci devresine hazırlanan Batman Petrolspor, iki önemli transfere imza attı. Süper lig ekibi Gaziantep FK'dan forvet oyuncusu İlker Karakaş ve Bodrumspor'dan genç stoper Murat Sipahioğlu'nu renklerine bağlayan temsilcimiz, rakiplerine gözdağı verdi.
Ligin ikinci devresi hazırlıklarına Antalya'daki devam eden Batman Petrolspor, dün itibariyle hazırlık maçlarına da start verdi. Ligin ilk devresini ikinci sırada tamamlayan ve sezon sonunda mutlak şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz, bu doğrultuda ara transferde kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Yeni Malatyaspor'dan Cengizhan Akgün'ü renklerine bağlayan kırmızı - beyazlılar, önceki gün de Süper lig ekibi Gaziantep FK'da forma giyen 25 yaşındaki golcü oyuncu İlker Karakaş ve Bodrumspor'dan 22 yaşındaki genç stoper Murat Sipahioğlu'nu kadrosuna kattı. Gaziantep'te bu sezon 5 maçta forma giyen Karakaş, ağırlıklı olarak Süper ve 1. ligden oluşan kariyerinde şuana kadar 177 maça çıkıp, 57 gol kaydetti. Genç Stoper Murat Sipahioğlu ise geçtiğimiz sezon 3. lig takımlarından Hacettepe 1945'te gösterdiği performansla Süper lig ekibi Bodrumspor'a transfer olmuştu.
İKİ OYUNCU GİTTİ, ÜÇ OYUNCU GELDİ
Ara transfer sürecine hızlı başlayan Batman Petrolspor yönetimi, teknik heyetin raporları doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Bu süreçte Cengizhan Akgün, İlker Karakaş ve Murat Sipahioğlu'nu renklerine bağlayan temsilcimiz, iki futbolcuyla da yol ayrımına gitti. Geçtiğimiz sezon şampiyonlukta pay sahibi olan Muzaffer Kocaer ve sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Ahmet Arda Tuzcu'nun beklenilen performansı sergileyemedikleri gerekçesiyle takımla yolları ayrıldı. Öte yandan bu hafta üç hazırlık maçı yapmayı planlayan Petrolspor'da yönetim, yarın Batman'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek takımın genel durumu hakkında bilgilendirme yapacak.
Haftanın Öne Çıkanları

4.576 Kişi Sorgulandı

2025-01-01 13:49 - YEREL

TOKİ’DEN BEŞİRİ’YE 120 KONUT

2025-01-01 16:59 - YEREL

BATMAN’DA 2024 YILINDA KAÇ KONUT SATILDI

2025-01-03 17:07 - EKONOMİ

GÖZTEPE FUTBOL OKULU BATMAN’DA AÇILDI

2024-12-30 17:04 - SPOR

Avustralya'dan Batman'a gelin

2024-12-31 10:52 - MAGAZİN

SMA'lı Elanur yardım bekliyor!

2025-01-02 12:44 - YEREL

"KAYIP ALFABE" SERGİSİ ARTİSTANBUL FESHANE'DE BAŞLIYOR

2025-01-02 15:11 - GÜNDEM

İŞKUR İL MÜDÜRÜ ÇETİNKAYA’DAN YENİ YIL NOSTALJİSİ

2024-12-30 16:19 - GÜNDEM

Yeni Yılda Balık Fiyatları Değişmedi

2025-01-03 13:59 - EKONOMİ

Metin Özmen Dörtyol Liselerinde Öğrencilerle Buluştu

2025-01-02 15:58 - GÜNDEM

İlgili Haberler

3 BİN SPORCU BATMAN’DA YARIŞACAK

15:45 - SPOR

ZELAL VE MUHAMMED ALİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

15:20 - SPOR

FERDİ KURT’TAN PETROLSPOR’A DESTEK

12:22 - SPOR

YENİ SEZONUN RÜZGARI BATMAN 1. AMATÖR LİGİ'Nİ ATEŞLEDİ!

18:11 - SPOR

1955 BATMAN BELEDİYESİ’NDEN MİLLÎ TAKIMA İKİ SPORCU

15:28 - SPOR

Günün Manşetleri

YENİ YÜZYIL PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARSLAN: TEK İDEOLOJİMİZ MİLLET VE EKONOMİ

17:22 - YEREL

KENT İÇİ ULAŞIMDA YENİ DÜZENLEME TAMAMLANDI

17:18 - YEREL

BÖLGE TABİP ODALARI BATMAN’DA BULUŞUYOR

16:32 - YEREL

CEMİL TURAN, BATMAN ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

16:18 - YEREL

3 BİN SPORCU BATMAN’DA YARIŞACAK

15:45 - SPOR