?>

RAMANLI ANKARA'DA GENÇLERLE BULUŞTU

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada, gençlerin toplumun geleceği olduğunu söyledi.

SİYASET - 2 yıl önce

HÜDA PAR Ankara Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Gençlik Buluşması" Ankara Mamak ilçesinde bulunan Mavi Göl'de gerçekleştirildi.
Gençlik buluşması etkinliğinde gençlere hitap eden Milletvekili Ramanlı, "Bizi bugün bir araya getiren kardeşlerimizden Allah razı olsun. Her ne kadar hava muhalefeti bizim için biraz burukluk vesilesi olsa da neticede 'gönül muhabbet ister kahve bahane' derler ya bizler için de böyle. Bu seneki bahar etkinliklerin dolu dolu geçmesini ümit ediyoruz.
Parti olarak özellikle genç kardeşlerimizin kaynaşması, tanışması ve ileriki safhalarda birbirleriyle ortak bir çalışma içerisinde buluşmaları için de güzel bir vesile. Tabi bunu sadece yemek yeme spor yapma etkinliği olarak görmüyoruz. Bunun kültürel ve eğlence altyapısı da olması ki kaynaşma tam manasıyla oluşsun. Neticede sizler her biriniz bizler geleceğisiniz biz size o nazarla bakıyoruz. Sizlerden biraz yaşça büyük olsak da hasta ve yaşlı olsak da sizlerle burada bir arada bulunmaktan çok sevinçliyiz." dedi. 
Ramanlı, "Böyle etkinlikleri zaman zaman beraber icra edebilmek de önemli. Bunu daimi kılmak önemli. İnsan çift taraflıdır. İnsanın maddi yönü de manevi yönü de vardır. İki yön beraber olunca nasıl ki kuş iki kanadıyla uçabiliyorsa insan da iki kanadıyla kendini gerçekleştirebiliyor. Esas olan insanın kendini bilebilmesidir. Kendini gerçekleştirmesi ve rıza-i ilahi doğrultusunda insanlara, memlekete, insanlığa faydalı olmasıdır. Rabbim bu emeklerimizi zayi etmesin. Kaynaşmamızı, kardeşliğimizi, birlikteliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Rabbim hepinizden razı olsun. Tekrardan hoş geldiniz sefalar getirdiniz." ifadelerine yer verdi.
Yarışmada birinci olan gençlere Ramanlı ile Emiroğlu tarafından "Kudüs Yazıları" ve "HAMAS" adlı kitaplar hediye edildi. 
Haftanın Öne Çıkanları

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

2024-05-13 10:10 - YEREL

AMERİKA'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

2024-05-06 17:08 - TEKNOLOJİ

BATMAN TABİP ODASI YENİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

2024-05-10 14:19 - SAĞLIK

CELAL YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ

2024-05-08 15:57 - GÜNDEM

BATMAN'IN GÖRKEMLİ TARİHİ HAZİNESİ

2024-05-08 16:47 - KÜLTÜR

İNDİRİM ÇADIRI OUTLET AÇILIYOR

2024-05-07 15:54 - YAŞAM

BAŞKAN TUTUŞ, AÇIKLAMALARDA BULUNDU

2024-05-09 17:41 - GÜNDEM

BELEDİYE’DEN ‘PARK’ AÇIKLAMASI

2024-05-10 14:39 - YEREL

HER ÜRETİCİ 4 TON KOZA ELDE EDİYOR

2024-05-12 14:44 - YEREL

YURTDIŞINDAN TEDAVİ İÇİN GELDİLER

2024-05-09 17:18 - SAĞLIK

İlgili Haberler

NASIROĞLU VE ŞANSİ STK’LARLA BULUŞTU

11:21 - SİYASET

EKMEN: KADINLARIN EŞİTLİK VE HAK MÜCADELESİ ÖNEMLİ

14:55 - SİYASET

DOST PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI AÇILDI

14:06 - SİYASET

UÇAK BİLETLERİ NEDEN BU KADAR PAHALI?

21:59 - SİYASET

EKMEN’DEN LAHEY SÖZLEŞMESİ SÜREÇLERİNE MECLİS’TE SORU

14:02 - SİYASET

Günün Manşetleri

VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

09:20 - YEREL

TANDIR BAŞINDA EMEK, EVİNE DESTEK

16:52 - YEREL

PETROL VİTESİ 4'E TAKTI!

15:50 - SPOR

MARANGOZLAR SİTESİ’NDE SU ARIZASI KISA SÜREDE GİDERİLDİ

13:36 - YEREL

BATMAN’DA EN ÇOK DİYARBAKIRLILAR YAŞIYOR

13:24 - YEREL