?>

RAMANLI: YENİ BİR DEVİR BAŞLIYOR

Ramanlı, “Bugünden sonra artık yepyeni bir devrin başladığını müjdeleyebilirim”

SİYASET - 2 yıl önce

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “gayret ve çabalarımızla, halkımızın bize olan ümitlerini gördük ve oy sayımızı artırdık” dedi.
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim sonrası Batman Adliyesinde seçim değerlendirmesinde bulundu.
Adliyede yapılan oy sayımları ve çalışmaları yakından takip eden Ramanlı, “Biz seçimden seçime vatandaşımızın arasında olan bir parti asla olmayacağız. 14 Mayıs sonrasında aslında bunu ispat ettik. Ama demek ki daha fazla emek göstermemiz gerekiyor. 2018 yılında HÜDA PAR’ımız Batman Merkezde yüzde 5 civarında bir oy almıştı. Bugün elde ettiğimiz sonuçlara göre ise sandıkların yüzde 65’i açılmış durumda. Bu oyu üçe katlamışız. Yani oranımız yüzde 15’leri aşmış.” dedi.
“BATMAN’IN İKİNCİ PARTİSİYİZ”
Açıklamasının devamında Ramanlı, “Şu anda seçim bu şekilde biterse biz Batman’da ikinci parti konumuna gelmiş bulunuyoruz. Ve bu öyle kolay kazanılabilecek bir başarı değil. Bugünden sonra artık yepyeni bir devrin başladığını ben müjdeleyebilirim.” ifadelerini kullandı.
“RAKİPLERİMİZ MEVZİ KAYBEDERKEN BİZLER YÜKSELİYORUZ”
Batman merkezde geçen seçimlere oranlar yüksek bir oy artışı yaptıklarını belirten Ramanlı, “Rakiplerimiz oy kaybederken, rakiplerimiz seçmen kaybederken, rakiplerimiz mevzi kaybederken bizler yükseliyoruz. Bu aslında bütün Türkiye’de gözle görülebilir bir başarıdır. Ben inanıyorum çok uzak olmayan bir gelecekte insanlarımız HÜDA PAR’ımızı tanıdıkça, bizim söylemlerimizin pratiğe dönüştüğünü de bihakkın gördükçe bize olan teveccühleri artacak. Söylemlerimizle pratiklerimizin gören insanlarımızın bize nasıl da nasılda imkân verdiğini, nasılda ümit bağladığını görebildik.” diye konuştu. 
 
Haftanın Öne Çıkanları

İŞTE BATMAN’DA KAZANAN MUHTARLAR

2024-03-31 22:22 - GÜNDEM

GRUP TİLLO, YARIN BATMAN’DA

2024-03-28 15:21 - KÜLTÜR

İMAR ÇALIŞMASI SONA ERDİ

2024-03-28 16:14 - GÜNDEM

ÜST GEÇİTTEN ATLAYAN GENÇ KURTARILAMADI

2024-03-30 17:41 - GÜNDEM

RAMANLI’DAN ‘TRAMVAY PROJESİ’

2024-03-28 15:23 - SİYASET

ZAMAN, ALTYAPIYA DİKKAT ÇEKTİ

2024-03-28 15:50 - SİYASET

GENEL MÜDÜR İLE GÖRÜŞTÜ

2024-03-28 15:45 - GÜNDEM

TRAFİK YÜKÜNÜ BÜYÜK ÖLÇÜDE AZALTACAK

2024-03-25 17:31 - GÜNDEM

ÖZMEN, KÖY OKULUNDA ‘İYİLİK YOLCULARINI’ ANLATTI

2024-03-29 16:38 - YAŞAM

BELDELERDE BELEDİYE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

2024-04-01 00:36 - GÜNDEM

İlgili Haberler

OLUÇ'TAN CANALP'A TEPKİ:SEÇİLMİŞLERE BÖYLE BİR DİL KULLANAMAZ

18:36 - SİYASET

RAMANLI, KOZLUK’TA HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

15:33 - SİYASET

HDP ESKİ MİLLETVEKİLİ YRP'YE KATILDI

22:15 - SİYASET

AK PARTİ MKYK ÜYESİ MURAT ÇİÇEK'TEN DEMİRTAŞ AÇIKLAMASI

21:56 - SİYASET

MHP BATMAN TEŞKİLATI, BAHÇELİ’NİN GRUP TOPLANTISINA TAM KADRO KATILDI

11:58 - SİYASET

Günün Manşetleri

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL YANDI

17:05 - YEREL

BATMAN SANAYİSİ BÜYÜYOR, İSTİHDAM ARTIYOR

17:30 - YEREL

ENERJİ VE FİNANSMAN BAŞLIKLARI ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ

17:25 - YEREL

EKMEN: KIRA DAĞI’NDA TÜNEL ŞART

17:22 - YEREL

HEKİMLERE MALPRAKTİS VE HUKUKİ KORUNMA YOLLARI ANLATILDI

17:19 - SAĞLIK