?>

RAMANLI'NIN İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

SİYASET - 2 yıl önce

Hüdapar Sözcüsü ve Hüdapar Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ziyaretleri kapsamında Gercüş Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
Gercüş ilçesine gelen Milletvekili Ramanlı, ilk olarak Gercüş Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Muhammed Öztaş ile yerel konular üzerine fikir alışverişinde bulundu ve Gercüş Belediyesi ortaklığında kurulan tekstil firmasının çalışmalarını değerlendirdi.
Ziyaret sırasında söz alan Kaymakam Öztaş, ilçenin yol sorunlarının devam ettiğini belirterek, Kırkat Göleti piknik alanına giden bir yürüyüş yolunun olmadığını ve bazı köy yollarının hala ulaşım konusunda sıkıntılı olduğunu ifade etti.
Milletvekili Ramanlı, Gercüş'ün geçmişten gelen ve geleceğe taşınabilecek değerleri sahiplenerek özelde yerel halkın, genelde ise Batmanlı vatandaşların değerleri ile birlikte daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi.
Gercüş üzümü ve ürünlerinin markalaşması için çalışmalar yapılabileceğini belirten Ramanlı, "Batman Milletvekili olarak Ankara'da bakanlarla bir araya geliyoruz. Birçok bakanımız da özelde il ve ilçelerimizin kalkınması ve gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirttiler." diye konuştu.
Kaymakamlıktaki ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
RAMANLI'NIN İKİNCİ ZİYARET DURAĞI GERCÜŞ BELEDİYESİ OLDU.
Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Gercüş'ün içme ve kullanım suyu konusunda yıllardır bitmeyen sıkıntılarının olduğunu ve yapılan projelerle birçok mahalleye su verildiğini fakat suyun yetmediği mahallelerin olduğunu belirtti.
Günaydın, son olarak belediye bünyesinde sadece 40 işçinin bulunduğunu belirterek bu personel sayısının ilçenin yükünü kaldırmada yeterli olmadığına vurgu yaptı.
Gercüş'ün yerel sorunlarını dinleyen Milletvekili Ramanlı, sorunlar ile yakından ilgileneceğini ve Ankara'da gerekli mercilere ulaştıracağını belirtti. 
Haftanın Öne Çıkanları

ERKAN ŞENSES: KAYYUM ATAMASINA SON VERİLMELİDİR

2023-06-18 17:51 - RÖPORTAJ

21 KÖYE OTOBÜS SEFERİ

2023-06-16 16:52 - YEREL

BATMAN BELEDİYESİ 1500 KONUT YAPMAYI PLANLIYOR!

2023-06-15 16:46 - GÜNDEM

SICAK HAVALARDA SIVI KAYBINA DİKKAT!

2023-06-14 15:23 - SAĞLIK

SPOR MERKEZLERİ 4 TEMMUZ’DA AÇILIYOR

2023-06-19 14:36 - SPOR

HİSSELİ ARSA VE TARLA SATIŞLARINDA PATLAMA YAŞANIYOR

2023-06-15 16:40 - YAŞAM

BATMAN’DA ŞAFAK OPERASYONU: 1 GÖZALTI

2023-06-14 12:53 - YEREL

AVUKAT SAYISI 605 OLDU

2023-06-13 17:38 - GÜNDEM

GÜLAFER KIZIL'A "ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ"

2023-06-20 12:54 - YAŞAM

KÜLTÜR EĞİTİM KURUMLARI’NDA SINAV PROVASI

2023-06-15 14:50 - EĞİTİM

İlgili Haberler

ÇELİK: BİR YIKIMIN ARDINDA KIRILAN GÖNÜLLER VAR

15:52 - SİYASET

RAMANLI'DAN HOBİ BAHÇELERİ İÇİN DENGELİ ÇÖZÜM ÇAĞRISI

16:07 - SİYASET

GENEL BAŞKAN YAPICIOĞLU KOMİSYONDA GÖREV ALACAK

14:32 - SİYASET

BAŞKAN DOĞU: HER MAHALLEDE  BİRLİKTEYİZ

15:14 - SİYASET

GENÇLİK POLİTİKALARI MASAYA YATIRILDI

15:33 - SİYASET

Günün Manşetleri

VATANDAŞIN SESİ DUYULDU, SOKAK TEK YÖN OLDU

16:24 - YEREL

GÜNEŞTEKİN, PALAZZO GRADENİGO’YU RESTORE EDİYOR

16:21 - KÜLTÜR

KAÇAK YAPIYI İNKÂR ETMİYORUZ AMA ORTAK ÇÖZÜM ŞART

16:17 - GÜNDEM

KARANLIĞI BİRLİKTE YENEBİLİRİZ

16:14 - GÜNDEM

BOZKURT: HEDEFİM İYİ BİR ÜNİVERSİTE

16:08 - EĞİTİM