?>

Sağlık-Sen ile görüştü

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle, Sağlık-Sen Batman Şubesi'ni ziyaret etti.

SİYASET - 2 yıl önce

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sağlık hizmetleri konusunda yoğun gayret göstereceklerini belirterek, Sağlık-Sen'in yaptığı çalışmalar ile hizmetin iyileşmesi noktasında yaptıkları değerlendirmelerin çok önemli olduğunu söyledi.  
Milletvekili Serkan Ramanlı, Sağlık-Sen ziyaretinde sağlık çalışanlarının talep, sorun ve isteklerini dinledi.
SAĞLIKÇILARIN SESİ OLMAYA DEVAM ETMELİ
Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun, Batman geneli hastanelerin, aile sağlık destek hizmetleri merkezlerinin ve ilçe hastaneleri hakkında genel bilgileri ve eksiklikleri Milletvekili Ramanlı ile paylaştı. Hastanelerin eksikliklerini, gereksinimlerini raporlar halinde Sağlık İl Müdürlüğüne de sunduklarını söyleyen Dursun, Milletvekili Ramanlı'nın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve sorunları çözebileceğine inandıklarını söyledi. Sağlık alanında göz önünde bulunan sorunların aslında küçük olduğunu ifade eden Dursun, sağlık alanında daha büyük sorunları olduğunu ve bunların çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti. Sağlıkçıların hak ve taleplerini dinleyen Ramanlı, "Sağlık hizmetleri konusunda ilimizin geri kalmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın. Özellikle Sağlık-Sen’in yaptığı çalışmalar ile hizmetin iyileşmesi noktasında yaptıkları değerlendirmeler bizler için çok önemli. Sizlerin gördüklerini belki biz göremeyiz. Ama sizin gördüklerinizle artık bizler de görmüş olacağız" ifadelerini kullandı.
Ramanlı, sağlık alanında hizmet veren her ferdin sesi oldukları için Sağlık-Sen'e teşekkür ederek, "Sağlık-Sen, sağlıkçıların sesi olmaya devam etmeli" diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

Dicle'ye yeni baraj!

2023-08-22 16:50 - GÜNDEM

Ciğerlo TOKİ'de sorunlar için çalışmalar başlatıldı

2023-08-18 14:46 - YEREL

400 Kilogram ağırlığında mezar taşı

2023-08-18 14:38 - YEREL

Belediye'de müdürler değişti

2023-08-21 21:15 - GÜNDEM

Çiftçiler eylem başlattı

2023-08-23 14:24 - GÜNDEM

11 yıl Batman’a emek verdiler

2023-08-17 15:10 - SAĞLIK

Özel çocuklara, özel etkinlik

2023-08-20 17:06 - EĞİTİM

Batmanlı kızlar Analig finalinde

2023-08-20 17:11 - SPOR

Çiftçiler şokta, mısır fiyatı belli oldu

2023-08-22 20:47 - GÜNDEM

Kozluk'ta can pazarı: 1 ölü, 9 yaralı

2023-08-20 12:13 - GÜNDEM

İlgili Haberler

OLUÇ'TAN CANALP'A TEPKİ:SEÇİLMİŞLERE BÖYLE BİR DİL KULLANAMAZ

18:36 - SİYASET

RAMANLI, KOZLUK’TA HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

15:33 - SİYASET

HDP ESKİ MİLLETVEKİLİ YRP'YE KATILDI

22:15 - SİYASET

AK PARTİ MKYK ÜYESİ MURAT ÇİÇEK'TEN DEMİRTAŞ AÇIKLAMASI

21:56 - SİYASET

MHP BATMAN TEŞKİLATI, BAHÇELİ’NİN GRUP TOPLANTISINA TAM KADRO KATILDI

11:58 - SİYASET

Günün Manşetleri

VALİ CANALP: TRAFİK SORUNU BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLECEK

17:00 - GÜNDEM

BU NASIL İŞ BÖYLE! DİŞİ OYULDU, TEDAVİ YARIM KALDI

16:00 - GÜNDEM

PETROL YENİDEN LİDERLİĞİ ALDI!

15:24 - SPOR

BAŞKAN ŞAHİN, İBADET VE DAYANIŞMAYA AĞIRLIK VERELİM

14:59 - GÜNDEM

EKMEN: ASGARİ ÜCRET GENEL ÜCRETE DÖNÜŞTÜ

14:53 - YEREL