?>

Sağlık ve spor adına HER ŞEY!

Batman’ın ilk yoga stüdyosu unvanını taşıyan Terapi Sağlıklı Yaşam Merkezi, uzman ekibi ve donanımlı kliniğiyle, fizyoterapi, pilates ve yoga hizmetleriyle müşterilerinden tam not alıyor.

SAĞLIK - 6 yıl önce

HEM SAĞLIK HEM SPOR MERKEZİ

Geçtiğimiz aylarda Babil Plaza Kat: 7 No: 68’de hizmete açılan Terapi Sağlıklı Yaşam Merkezi, “Hareketinize sağlık katıyoruz” sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor. İçerisinde yoga stüdyosu da barından sağlık merkezi, fizik tedavi, manuel terapi, reformer pilatesi, hamile pilatesi ve diyetisyen hizmetiyle vatandaşları hem tedavi hem de sporla sağlıklı yaşamaya adapte ediyor.

ALODİNO KALESİNDE YOGA

Kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan sağlık merkezi geçtiğimiz günlerde ise, doğa yürüyüşü yapan gezginlere Dicle Nehri kıyısındaki Alodino kalesinde yoga yaptırarak adından söz ettirmişti. Fizyoterapist ve Yoga Eğitmeni Ceylan Uçar, önümüzdeki bahar aylarının başlamasıyla birlikte doğayla iç içe benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

DONANIMLI KLİNİK, KALİTELİ HİZMET

Fizyoterapi ile insanları sağlıklarına, pilates ve sporla sağlıklarını koruyabilmeye ve hamile kadınların süreci sağlıklı bir şekilde atlatabilmeleri içinhem pilates, hem de yoga seansları uyguladıklarını ifade eden Fizyoterapist Gurbet Güneş ve Ceylan Uçar; “Biz kadın eğitmenler olarak, insanların sağlıklı yaşamak için ihtiyaç duyduğu her şeyi ciddi bir etüt çalışmasının ardından tespit ederek, kliniğimizi tam donanımlı bir şekilde hizmete açtık. Burada insanları fizyoterapiyle sağlıklarına kavuştururken, sporla da kilo almak isteyen, zayıflamak isteyen, sıkılaşmak isteyen, kas kütlesini arttırmak isteyen veya sağlık bir şekilde sporla yaşamak isteyenlere profesyonel bir şekilde hizmet veriyoruz. Aynı şekilde hamile hanımlara ve hayatın stresinden uzaklaşıp yogayla rahatlamak isteyen müşterilerimize de hem tedavi, hem de terapi uyguluyoruz. Bu konuda ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız işletmemizin yanı sıra, bize 0555 046 63 48 numaralı telefondan da ulaşabilirler.” dediler.
Haftanın Öne Çıkanları

Melisnur gelinlik açıldı

2019-12-17 11:41 - MAGAZİN

Tribün liderliğinden, stadyum mimarlığına!

2019-12-11 16:49 - SPOR

HAYDİ MAÇA!

2019-12-13 17:15 - SPOR

Sağlık ve spor adına HER ŞEY!

2019-12-17 14:42 - SAĞLIK

Unutulan türbe!

2019-12-11 16:57 - KÜLTÜR

‘enerzan.com’ açıldı

2019-12-11 14:13 - TEKNOLOJİ

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

2019-12-15 13:19 - YAŞAM

Arazilerinde saldırıya uğradılar

2019-12-10 15:55 - GÜNDEM

BATMANLI 2 GENÇ KAZA KURBANI OLDU

2019-12-12 18:07 - GÜNDEM

Batman heyetinden Soylu’ya ziyaret

2019-12-12 18:03 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Batman’da Diş Cerrahisinde Bir İlk

14:56 - SAĞLIK

DİYETİSYEN HOŞER İĞNE Mİ DOĞAL YOL MU?

14:44 - SAĞLIK

BÖLGENİN SAĞLIK ÜSSÜNDE ASANSÖRLER YENİLENİYOR

16:56 - SAĞLIK

Aynı Hastane, Aynı Nöbet, İkiz Doktorlar

16:53 - SAĞLIK

BEŞ İLÇEDE BAĞIMLILIK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

16:48 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

İÇİŞLERİ VE ADALET BAKANI DEĞİŞTİ

00:01 - GÜNDEM

RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN 

17:46 - GÜNDEM

YENİ STADYUM BÖLGESİ TEYYAR!

17:39 - SPOR

64 YILLIK ÇINARA SİYASİ ZİYARET

17:34 - SİYASET

EĞİTİM VE BASININ ROLÜ KONUŞULDU

17:30 - EĞİTİM