?>

Şehir merkezinde LÜKS YAŞAM!

Green Port İnşaat, şehir merkezinde özel tasarım villalarıyla büyülemeye geliyor. Tılmerç Mahallesinde sadece 8 adet özel villa tasarlayan Gren Port, ezberdeki villa düşüncelerini çok geride bırakacak bir yapıya imza atıyor.

YAŞAM - 5 yıl önce

3 AYDA ANAHTAR TESLİMİ YAPILACAK

2,5 dönüm üzerine sadece 8 adet villa tasarlayan şirket, 3 ay gibi kısa bir sürede projeyi tamamlamayı planlıyor. Özel tasarım villalar için “kendinizi evinizde kral dairesinde kalıyormuş gibi hissedecek, loft mimarisiyle 7+1 şeklinde tasarladığımız villalarda, konforu her zerrenizde hissedeceksiniz” diyen Gren Port İnşaat CEO’su Fırat Müjdecioğlu: “Batman’ın en önemli lokasyonunda size değer katacak ‘Crownhill Villaları’ villa değil, adeta bir başyapıt. Lüksü, tasarımı, detaylı ve donanımıyla Crownhill, bir villadan çok daha ötesi.” ifadelerini kullandı.

TERASTA JAKUZİ KEYFİ!

Özel yapının detayları hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Fırat Müjdecioğlu: Projenin tüm detayları büyük bir titizlikle yapıldı. Bu yapı sadece yazın üç ay tatil yapmaya gideceğiniz bir noktada değil, şehrin merkezinde; her yere çok yakın hem ev hem de tatil modunda planlamış bir proje hazırlıyoruz. 2,5 dönüm alanda 8 adet özel tasarımlı villa yapacağız. Villalar zemin kat ile birlikte toplam 4 kattan oluşacak. Hepsinin özel bahçesi, süs havuzu, özel asansörü, camlı terasta gökyüzünü seyrederken jakuzu keyfi, estetik mimarisi ve tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.”

PROJE TAMAMLANINCA SATIŞLARA BAŞLAYACAĞIZ

“Şuanda inşaatına başladığımız projeyi ekim ayında tamamlamayı planlıyoruz. Şimdiden talipliler var, ancak biz; insanların harika projemizi gördükten sonra talipli olmasını istiyoruz. Anlattığımız, gösterdiğimiz projenin birebir aynısı yapacağız. Bir rüyayı anlatır gibi villalarımızı satmak yerine, her şeyi somut haliyle göstererek; projemize ne kadar güvendiğimizi göstermek istiyoruz. Bu bağlamda projemizi şuanda detaylı incelemek isteyenler de, www.crownhillvillalari.com adresinde villalarımızı tüm detaylarıyla görebilirler” dedi. (Murat Ezgin)
Haftanın Öne Çıkanları

Bodakçı, Diyarbakır’a atandı

2020-07-26 15:27 - SAĞLIK

Organize Büfe yeni yerinde

2020-07-23 15:36 - YEREL

Şehir merkezinde LÜKS YAŞAM!

2020-07-29 15:25 - YAŞAM

Nezir Nasıroğlu vefat etti

2020-07-27 00:15 - YAŞAM

SULAMA KANALINDA FECİ ÖLÜM!

2020-07-27 11:06 - YAŞAM

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-07-28 12:28 - KÜLTÜR

Alkışlar Batman hekimlerine!

2020-07-28 15:17 - SAĞLIK

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE AİT KANTİN İHALE İLANI

2020-07-29 11:10 - RESMİ İLAN

Batman'a kent meydanı yapılacak

2020-07-29 10:45 - YAŞAM

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-07-27 11:36 - KÜLTÜR

İlgili Haberler

HAYIR ÇARŞILARINDAN 192 MİLYON LİRA

11:27 - YAŞAM

TÜRKİYE’DE DOĞURGANLIK TARİHİN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE

16:20 - YAŞAM

BAŞKAN ÖNLÜ: GAZZE, İNSANLIĞIN VİCDAN SINAVIDIR

17:00 - YAŞAM

BATMAN’DA ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİNDEN SERT ÇIKIŞ: BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ

14:05 - YAŞAM

540 ÇOCUĞA KIŞLIK MONT DESTEĞİ

12:39 - YAŞAM

Günün Manşetleri

BU DİL FUTBOLLA AÇIKLANAMAZ

17:25 - GÜNDEM

BATMAN ÜNİVERSİTESİ, BAKAN ŞİMŞEK’İ AĞIRLADI

17:22 - EĞİTİM

BATMAN VALİLİĞİ İÇİN KULİSLER HAREKETLİ

16:40 - YEREL

DEM PARTİ : BU BİR SUÇTUR

16:38 - GÜNDEM

HUZUR MAHALLESİ’NDE ELEKTRİK FATURALARI TEPKİ ÇEKTİ

16:30 - EKONOMİ