?>

Selamün Aleyküm, EM HATIN!

5 yıldır kadınlar 3. liginde mücadele eden Batman Belediyespor kadın futbol takımı, önceki gün Batman’da ağırladığı İstanbul Dudulluspor’u 2-1 mağlup ederek, 2. lige “merhaba” dedi.

SPOR - 6 yıl önce

HEDEFE 5. YILDA ULAŞTI

5 yıl önce kurulan Batman Belediyespor kadın futbol takımı ilk sezonunun ardından oynadığı tüm sezonlarda harika bir performans göstermesine rağmen, ligin ardından katıldığı play-off maçlarında şansızlığını bir türlü yenemedi. Bu sezonda normal sezonu namağlup lider tamamlayan futbolun melekleri, play-off müsabaklarında rakiplerini bir bir devirip 3 takımın 2. lige yükseleceği 4’lü final grubuna kalmayı başardı. Temsilcimiz, 4’lü takımdan oluşan gruptaki 5. maçında Batman’da İstanbul Dudulluspor’u 2-1 mağlup ederek 2. lig hayalini 5. sezon da gerçekleştirmeyi başardı.

İLK DEVREDE HAYAL KIRIKLIĞI

4’lü final maçlarının ilk 4’ün de 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan temsilcimiz, 5. maçta Batman 19 Mayıs sentetik çim sahada Dudulluspor’u konuk etti. İlk devrede bir hayli kötü bir performans sergileyen Batman Belediyespor takımı, kalecinin elinden kaçırdığı meşin yuvarlağın filelerle buluşması sonucu ilk devreyi 1-0 geride kapattı.

HARİKA BİR GERİ DÖNÜŞ

İlk 45 dakikada büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Batman Belediyespor kadın futbol takımı, ikinci devrede oyun hakimiyetini eline almayı başardı. 1-0 gerideyken rakip takımın iki topu direkten dönerken, teknik heyetin oyuna yaptığı hamleler ve müthiş taraftarın desteğini arttırmasıyla birlikte toparlanan futbolun melekleri, 76. dakika Sevgi’nin golüyle beraberliği yakalayıp kazanma arzusunu arttırdı. Bulduğu golün ardından taraftarın desteğiyle ataklarını sıklaştıran belediyespor, 89. dakika bu kez sahneye çıkan Suzan’ın attığı golle öne geçerek galibiyete uzandı.

TARAFTARLAR STADYUMA SIĞMADI

Hafta sonu Kayseri’de oynanan maçta ırkçı saldırıya uğrayan Batman’ın kızları için stadyumu dolduran taraftarlar tribünler sığmazken kadın, erkek, çocuk 90 dakika boyunca susmadan takımı ateşlediler. Yarasalar taraftar grubunun tribünlere öncülük ettiği karşılaşmada meşaleler yakılırken, kadın haklarını savunan tezahüratlarda yapıldı. Müthiş maçın ardından taraftarlar ve futbolcular büyük sevinç yaşadı. Öte yandan temsilcimiz 19 Haziran Çarşamba günü son maçta kendi sahasında Manisa ekibi Turgutlu Belediyespor’u konuk edecek. (Murat Ezgin)

 

Haftanın Öne Çıkanları

‘CEMAİ’ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

2019-06-07 14:44 - TEKNOLOJİ

OSKAR ET LOKANTASI YENİLENDİ

2019-06-10 16:45 - TEKNOLOJİ

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VEFAT ETTİ

2019-06-08 20:01 - GÜNDEM

3 MAYMUN DİYOR Kİ; TIŞTÉ ÇU NEDE DU,

2019-06-13 09:33 - GÜNDEM

BATMANDA VEFAT EDENLER

2019-06-10 10:27 - GÜNDEM

BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

2019-06-12 15:03 - YEREL

BATMANDA VEFAT EDENLER

2019-06-12 11:07 - GÜNDEM

DÜNYA DÖNER TÜRKİYE’DE 86 ŞUBESİNİ BATMANDA AÇTI

2019-06-09 14:08 - YAŞAM

KARA HABERLER

2019-06-09 14:38 - GÜNDEM

TARİHİ GÜN...KAPAKLAR KAPATILIYOR!

2019-06-09 16:18 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

NİYET BELLİ , HEDEF 1. LİG

16:01 - SPOR

BATMANLI CANDAN BİRİNCİ OLDU

13:56 - SPOR

BATMAN AMPUTE AVRUPA KUPALARINA KATILIYOR!

12:28 - SPOR

PETROLSPOR’DAN TARİHİ REKOR!

13:01 - SPOR

“BATMANLILARA BİR KUPA BORCUMUZ VAR”

15:20 - SPOR

Günün Manşetleri

ASFALTTA DERİN ÇATLAK

20:29 - YEREL

GÜLTEPE AİLE DESTEK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

18:03 - YEREL

BATMAN'DA TARIMA KADIN ELİ DEĞECEK

17:51 - YEREL

YUMURTA DENETİMİNDE CEZA YAĞDI

16:58 - YEREL

YILLARIN ÇİLESİ BİTECEK!

16:28 - YEREL