?>

SICAK BONELERİ DE VURDU

Yaz aylarının kavurucu sıcakları Batman'da esnafı olumsuz etkiliyor. Şal Tasarım Atölyesi sahibi Seher Mehmetoğulları, son haftalarda sıcaklardan dolayı satışların düştüğünü belirtti.

GÜNDEM - 1 yıl önce

MÜŞTERİLER SICAKTAN ÇIKAMIYOR
Seher Mehmetoğulları, "İşlerimiz bu sene genel olarak daha iyi gidiyor. Müşterilerimiz bizi daha iyi tanıdığı ve şal tasarımına daha çok rağbet olduğu için satışlarımız artmıştı. Ancak son bir aydır havaların çok ısınması nedeniyle müşteriler dışarı çıkamıyor ve bu da satışlarımızı olumsuz etkiliyor" dedi.
SİYAH VE LACİVERT ÖNE ÇIKIYOR
Şal ve bone tasarımlarında bu yaz en çok tercih edilen renklerin saks mavisi, yağ yeşili, lacivert, kırık beyaz, siyah, zümrüt yeşili ve gri olduğunu belirten Mehmetoğulları, özellikle siyah ve lacivertin öne çıktığını söyledi. Geçen sene bordo rengin çok satıldığını, fakat bu yıl bu rengin durduğunu ifade eden Mehmetoğulları, "Kışın siyah renk tercih edilirken, yazın daha çok lacivert ağırlıklı oluyor" dedi.
FİYATLARI YÜKSELTMEDİK
Fiyat politikalarına da değinen Mehmetoğulları, "Fiyatları geçen seneye oranla çok artırmadık. Kumaş fiyatlarına gelen artış oranında bir fiyat artışına gittik. Hem şallarda hem de bonelerde renk tercihleri hemen hemen aynı. Her müşterinin isteği farklı ve hepsinin memnun ayrılması için büyük çaba gösteriyoruz" diye konuştu. Sıcakların etkisi altında kalan esnaf, işlerin tekrar canlanmasını umut ediyor.
Haftanın Öne Çıkanları

TPAO BATMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE YENİ ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ

2024-08-25 12:54 - GÜNDEM

BATMANLILAR EN ÇOK NEREDE YAŞIYOR?

2024-08-21 16:27 - YAŞAM

Batman'ın Eski Valisi Necati Develioğlu Hayatını Kaybetti

2024-08-28 13:30 - GÜNDEM

MİNİBÜS ÜCRETLERİ GÜNCELLENDİ

2024-08-22 17:16 - EKONOMİ

Beğeni Tuzağı: Sosyal Medyanın Görünmeyen Yüzü

2024-08-22 09:28 - TEKNOLOJİ

Batman'da Siber Vatan Laboratuvarı Açılıyor

2024-08-23 11:02 - TEKNOLOJİ

OLİMPİK HAVUZDA BOĞULMA

2024-08-27 17:26 - GÜNDEM

BATMAN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM NEREDE TAKILDI ?

2024-08-25 16:15 - GÜNDEM

Profesyonel imzayı Adıyamanspor’a attı

2024-08-25 13:36 - SPOR

KÜÇÜK NARİN NEREDE?

2024-08-25 13:17 - GÜNDEM

İlgili Haberler

AİLELERE DOĞUM YARDIMI

10:54 - GÜNDEM

DOĞU VE GÜNEYDOĞU’DA SAĞANAK ALARMI

10:36 - GÜNDEM

METEOROLOJİDEN SARI ALARM

14:51 - GÜNDEM

DOLANDIRICILIĞA KARŞI EĞİTİM

12:33 - GÜNDEM

GENÇLERE BAĞIMLILIKTAN KORUNMA YOLLARI ANLATILDI

12:07 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

GÜZELLİK ALGISI DEĞİŞİYOR

17:30 - YEREL

SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLERE AKUPUNKTUR DESTEĞİ

16:52 - SAĞLIK

VALİ YARDIMCILARI BURAYA TAŞINACAK

16:50 - YEREL

BİNATLISPOR, ULAŞ TÜRKEL LİDERLİĞİNDE NAMAĞLUP ZİRVEDE

16:46 - SPOR

YOLLAR ELDEN GEÇİYOR

16:20 - YEREL