?>

Vali’den ‘10 Ocak’ mesajı

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM - 2 yıl önce

Yayınlanan mesajda “Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.
Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında değerli katkıları bulunan ve büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.
Halkı ve kamuoyunu aydınlatma gibi ayrıcalıklı ve önemli bir görevi icra eden basın mensuplarının da yaptıkları haberlerde; özel hayata ve kişilik haklarına saygılı, objektif, ilkeli yayıncılık anlayışı içerisinde vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında, doğru ve eksizsiz bilgi almalarını sağlamalıdırlar. Bu noktada tüm olaylara tarafsız bir şekilde bakabilen, gerçek haberin peşinde olan basın mensuplarımızın; demokrasimizin güçlenmesinde, birlik ve beraberliğimizin korunmasında, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir payı bulunmaktadır.
Özellikle yerel basınımız ilimizdeki gelişmeler konusunda da halkımızı bilgilendirmekte, ilimizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli rol oynamaktadır. Yerel basın mensupları, kamuoyunun beklentilerini yansıtmanın yanı sıra ilimizde hayata geçirilen projeleri, çalışmaları, etkinlikleri haber yaparak ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine de katkı sağlamaktadır.
Bu vesileyle; İlimize yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verildi.
Haftanın Öne Çıkanları

Aykut Çift: Batman'a dönmek için hepsini reddettim

2024-01-03 13:24 - SPOR

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI İLE SÖYLEŞİ

2024-01-07 16:04 - RÖPORTAJ

Batman'dan Sivas'a, Sivas'tan İngiltere'ye...

2024-01-05 14:58 - SPOR

Japonya'daki depremde 30 kişi öldü

2024-01-02 10:36 - DÜNYA

Japonya'daki depremlerde ölü sayısı 162'ye çıktı

2024-01-08 10:16 - DÜNYA

12 Yaşındaki YILDIZ

2024-01-01 17:06 - SPOR

Gap Mahallesi’nde internet sorunu

2024-01-02 17:13 - YAŞAM

Batmanlı doktorun başarısı

2024-01-01 17:08 - SAĞLIK

Batman'da gösteri, yürüyüş alanları güncellendi

2024-01-08 15:32 - GÜNDEM

Evi yanan kanser hastası yardım bekliyor

2024-01-03 17:30 - YAŞAM

İlgili Haberler

KIŞ AYLARINDA SOKAK HAYVANLARI İÇİN UYARI

15:52 - GÜNDEM

KÖPÜK ALARMI YERİNDE GÖRÜLDÜ: DİCLE’DE KİRLİLİK SÜRÜYOR

16:20 - GÜNDEM

ODUNCU: BU PARALAR KİMİN PARASIDIR?

11:50 - GÜNDEM

ELEKTRİKTE LİMİT AŞANA DESTEK YOK

10:21 - GÜNDEM

KAR, SAĞANAK VE KUVVETLİ RÜZGÂR

10:01 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

708 DÖNÜMLÜK REKREASYON ALANI İÇİN PROJE HAZIR

17:20 - YEREL

AMAÇ PARAVAN MI, GERÇEK TİCARET Mİ?

16:30 - YEREL

BİR BİR KIRILIYORLAR!

16:25 - YEREL

KÖPÜK ALARMI YERİNDE GÖRÜLDÜ: DİCLE’DE KİRLİLİK SÜRÜYOR

16:20 - GÜNDEM

TPAO’DAN VALİ CANALP’E 71. YIL ZİYARETİ

16:18 - YEREL