?>

Yeniden Refah Partisi, seçim startı verdi

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkan Yardımcısı Şakir Sönmezsoy ve İl Tanıtım Medya Sorumlusu Mucahit Kurt gazetemizi ziyaret etti.

SİYASET - 2 yıl önce

BİR FIRSAT İSTİYORUZ
Yerel seçimler için start verildiğini söyleyen Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Şakir Sönmezsoy, “Refah Partisi olarak geçmişte belediyelerde hiçbir partinin yapamayacağı hizmetleri hayata geçirdik. Şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı sergiledik” dedi.
Sönmezsoy, “İlk bizim zamanımızda belediye kapılarına, ‘rüşvet alanda verende melundur’ tabelası asıldı. Bizim zamanımızda her şey adil ve şeffaf bir şekilde yapılıyordu. Şimdi adil değil. Batman’a tam anlamıyla hizmet yapılmıyor. Biz, adil düzen ve milletin hakkını savunacak bir belediye anlayışı getireceğiz. Geçmişte bunu yaptık, bize bir fırsat daha verilirse yine yaparız.
İTTİFAK OLABİLİR
Biz, halkımızdan hak ettiği şekilde yönetilmesi için Yeniden Refah Partisine destek vermelerini istiyoruz.  Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi ‘biz halka hizmet için varız.” Halkın isteklerini yerine getirmek mecburiyetindeyiz. Halka hizmet Hakk’a hizmettir. Hayırlısıyla yerel seçim çalışmalarına start verdik. Seçime kadar devam edeceğiz. Biz çalışmalarımıza başladık, ama ileriki zamanda başka partilerle ittifak olma durumu da var. Olası bir ittifakta ise çalışmalarımıza kolektif olarak devam edeceğiz.
ÖNCELİKLİ SORUN İŞSİZLİK
Yerel seçimlerde seçildiğimiz takdirde, Tarıma uygun alanların imara açılmasının önüne geçeceğiz. Kesinlikle imara açılmaması gerekir. İlimizde İmara uygun alanlar var. Güneş enerjisi halkımızın lehine kullanılırsa çok iyi olur. Bol miktarda güneşi olan bir bölgedeyiz bunu lehimize çevirebiliriz. Kullanabileceğimiz bir enerjiye dönüştürebiliriz. Ayrıca Batman Üniversiteden, havalimanına kadar ki mesafe için tramvay projemiz var. Önemli bir ihtiyaç. En önemli ihtiyaç ise kentteki işsizlik. Bu noktada biz sanayileşmeye de çok önem veriyoruz ve iyi çalışmalarımız olacaktır. Halkımızdan bize destek olmalarını ve fırsat vermelerini rica ediyoruz” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Ömer Mete, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı oldu

2023-08-02 16:46 - YAŞAM

Batmanlı genç, hayatını kaybetti

2023-08-01 12:05 - SİYASET

Batman’da Spor Bilimleri Fakültesi kuruldu

2023-08-04 14:33 - EĞİTİM

Batman rekor kırdı!

2023-08-07 16:50 - YEREL

Gercüş'e tomografi cihaz kazandırılacak

2023-08-01 13:08 - SAĞLIK

PLAKLA BAŞLADIK, YİNE PLAĞA DÖNDÜK

2023-08-06 17:12 - RÖPORTAJ

Tunceli'de Batman Köyü!

2023-08-01 16:41 - YAŞAM

Tarihi Komk Manastırı turizme kazandırılacak

2023-08-04 16:35 - KÜLTÜR

Gelecek Partisi İl Başkanı değişti

2023-08-06 13:48 - SİYASET

Ramanlı, “Seçimden önce verdiğimiz destek devam edecek”

2023-08-04 15:47 - SİYASET

İlgili Haberler

MİLLETVEKİLİ ODUNCU’DAN TEBRİK

00:03 - SİYASET

MİLLETİN VEKİLİ OLMAK, MİLLETİN SESİ OLMAKTAN GEÇER

17:09 - SİYASET

YENİ EŞ BAŞKANLAR GÜNEŞ VE ESİN OLDU

15:43 - SİYASET

"DEVLET ADIM ATMALI,BARIŞ TÜM HALKLARIN ORTAK TALEBİ"

14:22 - SİYASET

RAMANLI: ADALET, SİLAHLA DEĞİL HUKUKLA SAĞLANIR

12:26 - SİYASET

Günün Manşetleri

BİR HALKIN HAFIZASI ROMA’DA DİLE GELİYOR

18:34 - KÜLTÜR

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

17:47 - YAŞAM

BATMAN'DA 2024’TE 3464 EVET!

17:31 - YAŞAM

TRAFİĞE NEFES, ŞEHRE YENİ BİR DAMAR

17:23 - YEREL

KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU

16:54 - GÜNDEM