?>

YERİNDEN İLETİŞİM, YERİNDEN ÇÖZÜM

Batman Valisi/ Belediye Başkan Vekili  Ekrem Canalp, Mahalle buluşmaları kapsamında Güneykent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

YEREL - 1 yıl önce

Batman Valisi/ Belediye Başkan Vekili  Ekrem Canalp, ilimizde mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla “Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm” mottosuyla düzenlenen mahalle buluşmaları kapsamında Güneykent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vali Canalp, Aşevi ve ADEM’de İncelemelerde Bulundu

Mahalle buluşması programı öncesi mahallede, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren Aşevi ile Aile Destek Merkezi’ni eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte ziyaret eden Vali Canalp, incelemelerde bulundu ve yetkililerden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.   

Muhtarlık Evi Ziyaret Edildi

Daha sonra mahalle Muhtarlık Evini ziyaret eden Vali Canalp, Güneykent Mahalle Muhtarı Salih Cihan ile bir araya geldi. Muhtar Cihan ile bir süre sohbet eden Vali Canalp, kendisinden mahallenin sorunlarını dinledi. 

Valimiz, Aile Sağlığı Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Ziyaretlerine mahallede hizmet veren Aile Sağlığı Merkezi’yle devam eden Vali Canalp, sağlık personelinden yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı. 
Daha sonra mahalle esnafını ziyaret eden Vali Canalp, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, kendilerine hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Kahvede oyun oynayan gençlere bir süre eşlik eden Vali Canalp, gençlerin oyun heyecanına ortak oldu. 
Mahalledeki incelemelerinde ardından Vali Canalp, Güneykent Mahallesi taziyeevinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.  Konuşmanın ardından Kozluk Kaymakamı/ Batman Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, mahallede yürütülen kamu hizmetleri ve Batman Belediyesi'nin yürütmüş olduğu çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı.   Akabinde Vali Canalp; mahalle muhtarının ve mahalle sakinlerinin; okul, yol, kaldırım, parke, imar, aydınlatma, doğalgaz ve ibadethane gibi taleplerini dinledi. Güneykent Mahallesi Taziyeevinde gerçekleşen programa; Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Vali Yardımcısı/ Batman Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı/ Batman Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı/ Batman  Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan ve kurum müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.  
Haftanın Öne Çıkanları

EĞİTİMİN HAFIZASI BU MÜZEDE YAŞIYOR

2025-05-11 14:03 - RÖPORTAJ

ENGELLİLER CİDDİ SORUNLARLA KARŞI KARŞIYA

2025-05-13 11:49 - YAŞAM

KARGA KURTARMA OPERASYONU

2025-05-11 12:21 - YEREL

BÖLGE GENELİNDE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

2025-05-12 13:45 - YAŞAM

DOĞAN: TARIM POLİTİKALARI DEVLET POLİTİKASI OLMALI

2025-05-15 13:56 - YEREL

ŞİFA DAĞITAN ELLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

2025-05-15 14:49 - SAĞLIK

TOPLUMSAL DEPREMLERE KARŞI AİLESEL DÖNÜŞÜM ŞART

2025-05-15 13:44 - YAŞAM

YANIKKAYA'DA BİLİM FUARI

2025-05-15 15:17 - TEKNOLOJİ

ULUSLARARASI BİLİŞİM KONGRESİ BAŞLIYOR

2025-05-13 10:16 - TEKNOLOJİ

ŞEYH HALİD İÇİN ON BİNLER BULUŞACAK

2025-05-14 15:25 - GÜNDEM

İlgili Haberler

BU AKŞAM HABİP BAŞKAN PARKI'NDA ŞENLİK VAR

17:36 - YEREL

MÜFTÜ DURMUŞ'TAN CAMİ ZİYARETİ

16:23 - YEREL

ELEKTRİKLİ BİSİKLETLERE YOĞUN TALEP

15:29 - YEREL

KOZLUK'TA BUĞDAY YÜKLÜ KAMYON KAZA YAPTI

15:23 - YEREL

TEMA BATMAN, BİR YILDA 155 DOĞA ETKİNLİĞİNE İMZA ATTI

15:20 - YEREL

Günün Manşetleri

PETROL’DE START VERİLDİ

20:45 - SPOR

PETROLSPOR’DAN NOKTA TRANSFER!

20:18 - SPOR

BU AKŞAM HABİP BAŞKAN PARKI'NDA ŞENLİK VAR

17:36 - YEREL

DEPOYA GİREN YILAN İTFAİYE EKİPLERİNİ HAREKETE GEÇİRDİ

12:38 - YAŞAM

İCATHANE AKADEMİ'DE 229 ÖĞRENCİ SERTİFİKALARINI ALDI

10:40 - EĞİTİM