ÇATOM sorumlusu Muhsin Bozkurt, hem ürün çeşitliliği hem de ikramlarla Sason kültürünü en iyi şekilde tanıttıklarını söyledi.
Stantta çilekli lokum, limonlu lokum, fıstıklı lokum, cevizli sucuk (şaran), pestil çeşitleri, ceviz içi, kabuklu ceviz, çilek reçeli, karakovan petek balı, sumak, menengiç kahvesi, süzme bal ve meyve pestili gibi birçok yöresel ürün sergilendi. Hem tanıtım hem satış yapıldı.
Bozkurt, festival sürecinde yapılan özel ikramları da hatırlattı:
“Geçen hafta fuar alanında yöresel ürünümüz kahk yapıldı ve hem stantlara hem halka ikram edildi. Bugün de hava şartlarına rağmen hedik hazırladık ve yine tüm ziyaretçilere ikram ettik.”
Sason standı, zengin ürün çeşitliliği ve sıcak ikramlarıyla festivalin en çok uğranan noktalarından biri haline geldi.