SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

'BİR BİLENE BİLGE NESİL' START ALDI

Son Güncelleme :

2024-02-22 19:03:15

'BİR BİLENE BİLGE NESİL' START ALDI

Genç Memur-Sen, her yıl düzenlediği "Bir Bilenle Bilge Nesil" projesinin 2024 yılı çalışmalarına start verdi. Proje kapsamında Batman'da onbeş il merkezi ve beş ilçe lisesinde olmak üzere toplam yirmi okulda öğrencilere hediye kitaplar dağıtıldı.

Proje koordinatörü Yunus Gönül, projenin amacını şu sözlerle açıkladı: "Yeni bir dünyanın hayali için bilge bir nesle ihtiyaç olduğunu biliyor; ilim, irfan ve hikmet yolunda şuurlu bir gençlik ortaya çıkarmak için mücadele ediyoruz." Projede öne çıkan eser, Kudüs Yazarı Ali EMRE tarafından kaleme alınan "SELAHADDİN" oldu.

Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Şehmuz Önlü ise genç neslin önemine vurgu yaparak, "Bu büyük ailenin, gençlere seslenen, gençler tarafından seslendirilen kapısı Genç-Memur-Sen’dir" dedi.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.