SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

MÜSİAD: BATMAN’IN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

MÜSİAD Batman Şubesi 2023 yılı faaliyetlerini basın mensupları ile paylaştı. Yapılan basın toplantısına MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Son Güncelleme :

2024-02-26 14:50:37

MÜSİAD: BATMAN’IN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

MÜSİAD üyeleri tarafından Türkiye geneli 2 milyon kişiye istihdam sağlandığını belirten Başkan İrfan Özdemir “Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat MÜSİAD’ın vazgeçilmez birincil önceliğidir” dedi.

120 ÜYE BULUNMAKTA

Yönetim olarak geçen yıl 28 Ocak 2023 tarihinde seçilerek göreve başladık. MÜSİAD Batman ana kademede 74 üye, Genç MÜSİAD ile beraber toplamda 120 üyemiz bulunmaktadır. Üyelerimizin işletmelerinde toplamda 13.000'i aşkın vatandaşımız istihdam edilmektedir.

Bölgemizin Şehrimizin büyümesi, gelişmesi, Yatırım, üretim ve istihdamın artmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda OSB’de üyelerimize ait 15’e yakın üretim tesisinin inşaatı devam ediyor, bu üretim tesislerinin hizmete başlamasıyla 1000’e yakın kardeşimiz istihdam edilecektir.

KALKINMA İSTİHDAMLA MÜMKÜNDÜR

MÜSİAD Batman olarak Ülkemizin her hangi bir noktasından Batman’ımıza gelen her kim olursa olsun üretim yatırım yapmak isteyen herkesin hizmetinde olduk, bizler yatırımcının üreticinin istihdam yapanın destekçisiyiz, bizim kapımıza gelen her kim olursa olsun elimizden gelen bütün destekleri yapacağımızdan emin olsunlar. Bir şehrin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi ancak yatırım, üretim ve istihdamla mümkündür.

Düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz DOST MECLİSİ Toplantılarımızla alanında uzman ihracatçı, üretici, yatırımcı, e-ticaret yapan ve benzeri dallarda başarılı geçmişi olan Müdürümüzü, hocamızı, abimizi misafir ederek onların bilgilerinden birikimlerinden ve tecrübelerinden istifade ediyoruz.

BATMAN’IN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Batman’ımızın gelişmesi, büyümesi ve istihdamın artırılması için ne tür adımlar atılır- neler yapılır -bizlere düşen görevler nelerdir bunların istişare etmek üzere kamu kurum kuruluşları il sivil toplum kuruluşlarını düzenli olarak ziyaret etmekteyiz. Bunları da yapmaya devam edeceğiz.

Değerli basım temsilcileri önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan Ayının tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.