SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

PETROLSPOR ŞAMPİYON OLDU, BATMAN BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

Son Güncelleme :

2024-04-27 18:08:51

PETROLSPOR ŞAMPİYON OLDU, BATMAN BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

Yaklaşık 20 haftadır liderliğini sürdüren son haftalardaki puan kayıplarına rağmen bir an olsun hedefinden şaşmayan Batman Petrolspor, tarihi günde Turgutlu’da şampiyonluğunu ilan etti, Batmanlılar sokağa döküldü.

Ligin son maçına 2 puan farkla lider olarak çıkan Batman Petrolspor, tarihi günde Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda Turgutluspor ile karşı karşıya geldi. Yüzlerce futbolseverin Turgutlu’ya akın ettiği maç için Batman’da da dev ekranlar kuruldu.

Valilik önü ve Atatürk Parkında bir araya gelen on binlerce taraftar, tarihi maçın heyecanını yaşadı.

Karşılaşmaya istekli başlayan temsilcimiz Batman Petrolspor, kaptan Akın Akman’ın 21. dakikada attığı golle ilk devreyi 1-0 önde kapattı. İlk devreyi önde kapatan temsilcimiz oyun kontrolünü de elinde tutarken 76. dakikada gelen Nurettin Çağlar’ın golüyle adeta şampiyonluk meşalesini yaktırdı.

Ancak her şey yolunda giderken 83 ve 85’te kalesinde iki gol birden gören Petrol ve Batmanlılar için bu kez adeta kâbus dakikaları başladı.

Elazığsporlular şampiyonluk için umutlandığı, Batmanlıların şok yaşadığı dakikalarda sahneye çıkan günün talihsiz ismi Tunç Behram, 90. dakikada golü bularak Petrolspor’u 3-2 öne geçirdi ve “şampiyon biziz” dedi. Müthiş maçın ardından Turgutlu’da büyük sevinç yaşanırken, Batmanlılar’da Turgut Özal Bulvarına akın ederek, şampiyonluk kutladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.