SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

RAMANLI, YENİ BAŞKANLARI KUTLADI

Son Güncelleme :

2024-04-02 14:41:55

RAMANLI, YENİ BAŞKANLARI KUTLADI

HÜDA-PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, 31 Mart yerel seçimlerinde Merkez, ilçe ve beldelerde seçilen yeni belediye başkanlarını tebrik etti. Ramanlı, Batman'ın her biri birbirinden değerli merkez, ilçe ve beldelerinin yeni belediye başkanlarına teker teker hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kazanan adaylardan DEM Partisi'ni ve Batman Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönuk'ü kutlayan Ramanlı, diğer adayları da unutmadı. Sason'da kazanan AK Parti adayı İrfan Demir'e, Kozluk'ta kazanan AK Parti adayı Mehmet Veysi Işık'a, Beşiri'de kazanan Yeniden Refah adayı Alpaslan Karabulut'a, Hasankeyf'te kazanan CHP adayı Hamit Tutuş'a, Gercüş'te kazanan AK Parti adayı Gündüz Günaydın'a, Balpınar'da kazanan Yeniden Refah adayı İmadeddin Ekmiş'e, Bekirhan'da kazanan AK Parti adayı Fırat Karabulut'a, Yücebağ'da kazanan AK Parti adayı Abdullah Bil'e, İkiköprü'de kazanan DEM Parti adayı Halil İbrahim Karabulut'a ve Kayapınar'da kazanan DEM Parti adayı Samir Özhan'a da hayırlı olsun dileklerini iletti. Ramanlı, halkın hizmetlerde yaşadığı eksikliklerin giderilmesi için önümüzdeki 5 yıl içinde elinden geleni yapacağına dair millete söz verdi.

Bir önceki seçime nazaran oylarını üçe katladıklarını belirten Ramanlı, "Batman’da ikinci parti olduk. Bu kolay kazanılmış bir başarı değil. Bu başarıyı daha yukarılara taşıyacağız. Hep birlikte başaracağız" dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.