SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BAL’DA SON 4 HAFTA

Bölgesel Amatör Lig'de son 4 haftaya girildi.

Son Güncelleme :

2024-04-15 14:45:22

BAL’DA SON 4 HAFTA

İlimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Batman Kayraspor kısıtlı imkânlarla zorlu mücadelesini sürdürüyor. Ligde 22 haftayı geride bırakan Kayraspor çıktığı 21 maçta topladığı 23 puanla, 13 takımdan oluşan grupta 9. sırada bulunuyor. Son olarak 7 nisanda Batman’da Şırnak Petrolspor’u ağırlayan ve 0-0 berabere kalan Kayraspor, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Diyarbakırspor’un konuğu olacak.

Kümede kaldıklarını garantilediklerini belirten Teknik Direktör Yahya Kayra, “Zorlu bir ligde özveriyle mücadele ediyoruz. Çok kısıtlı imkanlara rağmen Batmanlı gençlerden oluşan kadromuzla iyi bir sezon geçirdik diyebiliriz. Ligin bitimine 4 hafta kala kümede kalmayı garantiledik. Kalan maçlarımızda prestij için sahada olacağız. Lig bittikten sonra da Batman amatör ligde şampiyon olan takımımızla play-out maçına çıkacağız. Ancak her şeyden önce kalan maçlarımıza aynı ciddiyetle çıkarak en iyi sonuçları elde etmeye çalışacağız” dedi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.