SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BOCCE’NİN KÜÇÜK ŞAMPİYONLARI

Son Güncelleme :

2024-04-22 15:05:41

BOCCE’NİN KÜÇÜK ŞAMPİYONLARI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programı’nda yer alan Küçükler Bocce İl Şampiyonası sona erdi.

19 Mayıs Bocce Eğitim Merkezinde yapılan il şampiyonasına 23 okuldan 8 kız ve 13 erkek takımı katılım sağladı. Oynanan müsabakalarda dereceye giren okul takımları ilimizi ve okullarını grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandılar. Dereceye giren okullara kupa ve madalya verildi.

Katılım sağlayan okullara ve dereceye girenleri tebrik eden İl Temsilcisi Ömer Durmaz; “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Şube Müdürlerimize, çocukların katılım sağlamasını destekleyen okul Müdürlerimize, idarecilerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KÜÇÜK KIZLAR

1 - Metin Bostancıoğlu Ortaokulu

2 - Yeşiltepe Ortaokulu

3 - Kıbrıs Şehitleri Ortaokulu

4 - Ahmet Yesevi Ortaokulu

KÜÇÜK ERKEKLER

1 - İstiklal Ortaokulu

2 - 16 Mayıs Ortaokulu

3 - Yukarı Alıçlı Ortaokulu

4 - Metin Bostancıoğlu Ortaokulu şeklinde oluştu

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.