SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

DEV EKRAN KURULACAK

Son Güncelleme :

2024-04-25 22:13:59

DEV EKRAN KURULACAK

Gazetemizin 24 Nisan tarihli sayısında yayınlanan "Taraftarlar Dev Ekran İstiyor" başlıklı manşet haberimizin ardından güzel haber Batman Valiliğinden geldi. 

3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden TPAO Batman Petrolspor, bugün Manisa Turgutlu'da şampiyonluk maçına çıkacak. 57 puanla Elazığspor'un 2 puan önünde liderlik koltuğunda bulunan Batman Petrolspor, Turgutluspor ile oynayacağı maçtan beraberlik veya galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Tarihi maç için nefesler tutulurken yüzlerce Batmanlı futbolsever de, Turgutlu’ya akın etti. Stadyumdaki seyirci kontenjanı nedeniyle binlerce taraftar da deplasmana gidemedi. TFF’nin sosyal medya hesabından yayınlanacak maç için hafta içerisinde dev ekran kurulması için Batman Gazetesi olarak çağrıda bulunmuştuk. Çağrımıza duyarsız kalmayan Batman Valiliği, Atatürk Parkında ve Valilik önünde dev ekran kurulacağını açıkladı.

Öte yandan edindiğimiz bir diğer bilgiye göre, Batman Belediyesi de dev ekran kurmak için girişimlerde bulunmuş, ancak Batman Valiliğinin iki noktada dev ekran kurması ve talebi karşılayacak düzeyde olması nedeniyle çalışma yapılmamıştır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.