USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

BELEDİYE SPOR U14 SAHADAN PUAN ALAMADI

Batman’ı TFF Gelişim Ligi 16. Grup’ta temsil eden 1955 Batman Belediye Spor U14, deplasmanda Mardin 1969 Spor U14’e 2-1 mağlup oldu.

BELEDİYE SPOR U14 SAHADAN PUAN ALAMADI

Karşılaşma boyunca oyunun üstünlüğünü elinde bulunduran Batman temsilcisi, maçın hakem kararları nedeniyle sahadan puansız ayrıldığı gerekçesiyle tepkisini dile getirdi. Mardin 1969 Spor U14 maçın 21. dakikasında bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gole çabuk reaksiyon gösteren 1955 Batman Belediye Spor U14 Takımı, 36. dakikada takımın başarılı oyuncusu Abdullah Tunç’un kaydettiği golle skora denge getirdi.

İlk yarı, 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda Batman temsilcisi oyunun kontrolünü eline alırken, karşılaşmanın kırılma anı yaşandı. Maçın orta hakemi Emrah Ağayday, kendisine itiraz ettiği gerekçesiyle 1955 Batman Belediye Spor U14 Takımı’nın kalecisini keyfi olarak kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Bu kararın ardından Batman ekibi sahada 10 kişi kaldı.

Eksik kalmasına rağmen mücadeleyi bırakmayan 1955 Batman Belediye Spor U14 Takımı, savunmada direnç göstermeye çalıştı. Ancak bu dakikalardan sonra Mardin 1969 Spor U14 Takımı, baskısını artırarak ikinci golü hakemin yanlı kararlarıyla buldu ve karşılaşmada 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi. 

Karşılaşma sonrası hem Batman cephesi hem de tribünlerdeki bazı sporseverler, hakem yönetimine tepki gösterdi. Özellikle Gelişim Ligi’nde mücadele eden genç sporcuların korunması ve eğitici bir ortamda futbol oynaması gerektiğini vurgulayan izleyiciler, hakem kararlarının maçın önüne geçtiğini ifade etti.

Alınan bu sonuçla 1955 Batman Belediye Spor U14 Takımı sahadan üzgün ayrılırken, karşılaşma Gelişim Ligi maçlarındaki hakem performanslarının bir kez daha tartışılmasına neden oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ