USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

TÜBİTAK 660 PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU SÜRESİNİ UZATTI

TÜBİTAK, Ankara, Kocaeli ve Bursa’daki birimlerinde farklı kadrolarda görevlendirmek üzere alacağı 660 personel için başvuru süresini 5 Ekim’e kadar uzattı.

TÜBİTAK 660 PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU SÜRESİNİ UZATTI

türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), çeşitli birim ve enstitülerinde görev yapmak üzere personel alımı gerçekleştirecek.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre kurumun Ankara, Kocaeli’nin Gebze ilçesi ve Bursa’daki birimlerinde toplam 660 kişi istihdam edilecek.

Alım kapsamında araştırmacı, uzman ve uzman yardımcısı, bilimsel programlar uzman yardımcısı, teknik ve destek personeli ile AR-GE proje ve destek teknisyeni kadrolarının yanı sıra avukat, memur ve silahlı özel güvenlik görevlisi pozisyonları için de personel alınacak.

Daha önce 22 Eylül olarak açıklanan başvuru süresi, yapılan düzenlemeyle 5 Ekim’e kadar uzatıldı.

Advert
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ