1.200 çiftçiye eğitim semineri

1.200 çiftçiye eğitim semineri

Corteva (Pionner) Bölge Satış Temsilcisi Ziraat Mühendisi Sabri Keskin, bölge çiftçilerine yönelik bilgilendirme seminerlerine devam ediyor.

Batman ve bölge çiftçilerine yönelik her gün yaklaşık 150 kişiye eğitim verdiklerini belirten Keskin, sezon öncesi tüm çiftçilere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Keskin çiftçilere mısır tohumu ve tarım ilaçlarının doğru ve zamanında kullanılması konusunda örnek slayt gösterisiyle bilgilendiriyor.

ÇİFTÇİLERDEN YOĞUN KATILIM

Yoğun katılımın olduğu çiftçi eğitim seminerlerinde konuşan Corteva (Pionner) Bölge Satış Temsilcisi Ziraat Mühendisi Sabri Keskin; “Çiftçilerimize tarlada ekimlerinden hasadlarına kadar nasıl bir yol izleyecekleri konusunda belirli aralıklarla eğitim seminerleri düzenliyoruz. Çiftçimizle birlikte her zaman tarladayız. Üretim döneminde doğru ve en iyi ilaçları kullanmak, tarla sürümünü doğru yapmak, sulama sistemini eksiksiz yapmak, doğru tarlada doğru ekimin yetiştirilmesini sağlamak, çiftçilerimizin her alanındaki en büyük destekçisiyiz. Doğru bir hazırlık, doğru bir ekip, doğru ilaçlama, doğru tohumu kullanmak ve zamanında tarladaki çalışmaları yapmak çiftçimizin yüzünü her zaman güldürecektir” diye konuştu. Corteva (Pionner) Bölge Satış Temsilcisi olarak, her zaman çiftçinin dostu olduklarını belirten Sabri Keskin, bölgedeki tarım ürünlerinin veriminin artırılması ve çiftçilerimizin daha kazançlı çıkması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. (Numan Ezgin)

Advert
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ