kültür ve turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy , yapımı tamamlanan SASON İlçe Halk Kütüphanesi’nin açılış programına katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a geldi .
bakan ersoy , batman Havalimanı’nda vali Ekrem Canalp , siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. ziyaret programında Bakan Ersoy’a ak parti Batman Milletvekili ferhat Nasıroğlu ile Kütüphaneler ve Yayımlar genel Müdürü Taner Beyoğlu eşlik etti .
VALİLİĞE ZİYARET
program kapsamında Batman Valiliğini ziyaret eden Bakan Ersoy, Vali Yardımcıları Ekrem Güngör, Cengizhan Ankara ve Gökhan Dolaş, Hasankeyf Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Ali İmrak, beşiri Kaymakamı Muhammet yılmaz , kaymakam Adayı Öznur Züleyha Ete ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.
Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Ersoy, ardından Vali Ekrem Canalp ile makamda görüşme gerçekleştirdi.
İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Valilik ziyaretinin ardından Bakan Ersoy başkanlığında Batman İl Değerlendirme toplantı sı düzenlendi. Toplantıda turizm yatırımları başta olmak üzere kentte yürütülen kamu yatırımları ve hizmetler kapsamlı şekilde ele alındı.
Bakan Ersoy’un ziyaretinin, özellikle kütüphanecilik hizmetleri ve turizm altyapısına yönelik projelere ivme kazandırması bekleniyor.

