KÖY OKULLARINDAKİ EMEK GÖRÜNÜR OLDU
Mektebim Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer de katıldı.
Programda, sahada görev yapan öğretmenler yürüttükleri özgün çalışmalar ile iyi uygulama örneklerini meslektaşlarıyla paylaştı. Deneyim aktarımına dayalı buluşma , öğretmenler arasında güçlü bir mesleki dayanışma ortamı oluşturdu.
Etkinliğe İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in yanı sıra İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hüsamettin Akın, Sason İlçe Millî Eğitim Müdürü İdris Cihan, Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen, Akın Arı ve Bilgiye Pala ile köy okulları ve birleştirilmiş sınıflarda görev yapan öğretmenler katıldı.
Programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, öğretmenliğin yalnızca bilgi aktarmaktan ibaret olmadığını vurguladı. Öğretmenliğin, öğrenmeye devam eden, bilgisini paylaşan ve küçük dokunuşlarla büyük değişimlere öncülük eden bir meslek olduğunu ifade eden Ciğer, Batmanx – İlham Veren Öğretmenler buluşmalarının sahadaki iyi uygulamaları görünür kıldığını söyledi.
Ciğer, deneyimlerini paylaşan öğretmenlere teşekkür ederek tüm eğitim camiasına başarı dileklerini iletti.
Program, deneyim paylaşımında bulunan öğretmenlere hediye takdimi yapılması ve çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
