EKMEN: EMEKLİLER İÇİN SOSYAL ALANLAR HAYATA GEÇMELİ

EKMEN: EMEKLİLER İÇİN SOSYAL ALANLAR HAYATA GEÇMELİ

Emeklilerimiz için planlanan sosyal alanlar önemli bir ihtiyaç.

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman’da emeklilere yönelik sosyal lokal projelerine ilişkin değerlendirmede bulundu. Ekmen’in yaklaşık üç yıldır gündemde tuttuğu ve çeşitli platformlarda dile getirdiği emeklilere yönelik sosyal alan ihtiyacının, Batman Valisi Ekrem Canalp’in açıklamalarıyla somut bir projeye dönüşmesi dikkat çekti.

PROJE MEMNUNİYET VERİCİ

Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından kentteki bazı parklarda emeklilere yönelik sosyal alanlar oluşturulacağı yönündeki açıklamayı olumlu karşıladıklarını belirten Ekmen, bu tür çalışmaların emekliler açısından önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.

SOSYALLEŞME İMKANI SAĞLAYACAK

Ekmen, emeklilerin sosyal hayata daha aktif katılımının önemine dikkat çekerek, “Bu alanlar sadece dinlenme noktaları değil, aynı zamanda emeklilerimizin bir araya gelerek sohbet edebileceği, dayanışma kurabileceği önemli mekânlar olacaktır” dedi.

UZUN SÜREDİR GÜNDEMİMİZDEYDİ

Emeklilere yönelik sosyal mekânların oluşturulması yönündeki taleplerini uzun süredir dile getirdiklerini hatırlatan Ekmen, bu konuda önemli bir aşamaya gelinmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

EMEKLİLER BEKLENTİ İÇİNDE

Türkiye’nin birçok ilinde benzer uygulamaların bulunduğunu ifade eden Ekmen, Batman’da da bu eksikliğin giderilmesinin emekliler için büyük bir kazanım olacağını söyledi.

Ekmen, projenin hayata geçirilmesinin emekliler arasında memnuniyet oluşturacağını sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ