ÖNLÜ: BATMAN’IN ACI KAYBI MİLLETİMİZİN ORTAK ACISIDIR

ÖNLÜ: BATMAN’IN ACI KAYBI MİLLETİMİZİN ORTAK ACISIDIR

Memur-Sen Batman İl Temsilciliği’nden, Mereto Dağı’nda meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden beş kamu görevlisi içi taziye mesajı yayımlandı.

Advert

Batman’ın Sason ilçesindeki Mereto Dağı’nda gerçekleştirilen keşif çalışmaları sırasında meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden beş kamu görevlisi için Memur-Sen Batman İl Temsilciliği’nden taziye mesajı yayımlandı.

Memur-Sen Batman İl Başkanı Şehmuz Önlü tarafından yapılan açıklamada, kazada yaşamını yitiren Batman Müzesi Müdürü mehmet cabir alper , Batman Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Aliye Yılmaz, Öğr. Gör. ve Restoratör Mustafa Serdar Akgönül, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde görevli Mimar Fesih Barut ile Sason Kaymakamlığı’nda görevli şoför Mazlum Yılmaz için başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Açıklamada, “Millet olarak yüreğimizi yakan bu büyük kayıp, sadece ailelerinin değil, tüm kamu çalışanlarının ve Batman halkının ortak acısıdır. Görevleri başında hayatını kaybeden kamu emekçileri, mesleklerine ve milletimize adanmışlıklarının en acı örneği olmuşlardır” ifadelerine yer verildi.

Önlü, hayatını kaybeden kamu görevlilerinin kendi alanlarında önemli hizmetler sunduğuna dikkat çekerek, “Batman’ımıza ve ülkemize katkı sağlamış saygın bireylerdi” dedi.

Memur-Sen olarak hayatını kaybeden kamu çalışanlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm kamu camiasına başsağlığı dileyen Önlü, kazayla ilgili tüm yönleriyle araştırma yapılmasını ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını temenni ettiklerini belirtti.

Advert
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ