Timoklukar Derneği’nin üyelerine yönelik futbol turnuvası, bu akşam saat 20.00’de Batman MBA Okulları spor Tesisleri’nde başlayacak.
Dernek tarafından düzenlenen turnuva , üyeler arasındaki birlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor.
Dernek Başkanı Avukat Ferhat Bayındır, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sporun birleştirici gücüyle üyelerimizin hem eğlenmesini hem de kaynaşmasını hedefliyoruz. Bu tür organizasyonlar, dernek olarak dayanışmamızı pekiştirmek ve dostluk bağlarımızı güçlendirmek adına çok değerli” dedi.
Turnuvaya katılan takımlar, heyecan dolu maçlarla kıyasıya mücadele edecek. Tüm sporseverler ve dernek üyeleri, Batman MBA Okulları Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan bu keyifli organizasyona davetli.