YILMAZ: SORUMLULUKTAN KAÇMAYIZ

YILMAZ: SORUMLULUKTAN KAÇMAYIZ

BAŞKAN YILMAZ: ÜLKENİN BEKASI İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Advert

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz ve parti yönetimi, Batman Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Türkiye siyaseti genelinde ve Batman’daki siyasi atmosfer özelinde kapsamlı bir değerlendirme yapı ldı.

SİYASİ GÜNDEM VE ÇÖZÜM SÜRECİ KONUŞULDU

Gerçekleşen ziyarette siyasi gelişmelere dair samimi bir sohbet ortamı oluşurken, çözüm süreci başta olmak üzere, demokrasi, toplumsal barış ve siyasi temsil konuları masaya yatırıldı. DEVA Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, sürece dair partisinin düşüncelerini ve önerilerini paylaşırken, Batman gibi çok kültürlü şehirlerde siyaset dilinin kapsayıcı ve yapıcı olması gerektiğine vurgu yaptı.

a

YILMAZ: “KATKI SUNMAYA HAZIRIZ”

Ziyarette konuşan İl Başkanı Şehmus Yılmaz, ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik zorluklara dikkat çekerek, “DEVA Partisi olarak Türkiye’nin demokratikleşme sürecine katkı sunmaya hazırız. Ülkenin bekası, toplumun huzuru ve adaletin tesisi için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz. Batman özelinde de, halkımızın sesini daha güçlü duyurabilmek için çalışıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ