7 AYDA 4 BİN 560 BAKIM-ONARIM İŞLEMİ

7 AYDA 4 BİN 560 BAKIM-ONARIM İŞLEMİ

Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, 2025 yılının ilk 7 ayında yürüttüğü çalışmalarla toplam 4 bin 560 işlem gerçekleştirildi.

Batman Belediyesi Makine İkmal bakım ve Onarım Müdürlüğü, 2025 yılının ilk 7 ayında yürüttüğü çalışmalarla hem hizmet kalitesini artırdı hem de belediye kaynaklarını etkin şekilde kullandı.

A

ARAÇLARIN PERİYODİK BAKIMLARI AKSATILMADI

Belediye envanterinde yer alan ve sahada aktif olarak çalışan araç ların bakım ve onarımları düzenli olarak yapı ldı. Bu kapsamda toplam 4 bin 560 işlem gerçekleştirildi.

vali ve Belediye başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatlarıyla daha önce atıl durumda bulunan araç servis atölyeleri yeniden hizmete alındı. Farklı belediye birimlerinden gelen 45 araca da bu atölyelerde bakım ve onarım hizmeti sunuldu.

A

ÖZ KAYNAKLARLA EKONOMİK VERİMLİLİK

Batman Belediyesi, öz kaynaklarıyla yürüttüğü bu çalışmalarla zaman tasarrufu sağlarken, aynı zamanda bütçeye ciddi ekonomik katkı sunduğunu vurguladı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ