AK Parti Batman İl Başkanlığı, Ağustos ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantı sı’nı İl kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.
Toplantıya Genel merkez yöneticileri, Batman milletvekili Ferhat Nasıroğlu , belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Programda ayrıca Genel Merkez tarafından hazırlanan “ yeşil dönüşüm ve İklim Farkındalığı Programı” tanıtıldı.
Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hüseyin Şansi, “Malazgirt ruhu bugün Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın arkasında yaş ıyor” diyerek birlik ve kardeşlik mesajları verdi. Şansi, Türkler ve Kürtlerin tarih boyunca omuz omuza mücadele ettiğini vurgulayarak, “Kürt halkı terörsüz bir Türkiye idealinin en güçlü savunucusudur” dedi.
Batman’ın kalkınması için el ele çalışacaklarını belirten Şansi, altyapı dan sosyal yardımlaşmaya kadar her alanda kente hizmet edeceklerini ifade etti. Konuşmasını Filistin için dua ederek sonlandırdı.