MALABADİ KÖPRÜSÜ’NDE DÖVÜŞ SPORLARI GÖSTERİSİ

MALABADİ KÖPRÜSÜ’NDE DÖVÜŞ SPORLARI GÖSTERİSİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, tarihi Malabadi Köprüsü dövüş sporlarının sahnesi oldu.

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, tarihi Malabadi Köprüsü dövüş sporlarının sahnesi oldu.

a

Kick-Boks, Karate, Taekwondo, Judo ve Boks branşlarında sergilenen gösteriler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Tarihi atmosferde gerçekleştirilen etkinlikte sporcular hünerlerini ortaya koyarken, vatandaşlar gösterilere yoğun ilgi gösterdi.

a

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bu tür etkinliklerle gençlerin spora ilgisini artırmayı ve sporun toplumun her kesimine yayılmasını hedeflediklerini söyledi.

a

Avrupa Spor Haftası’nın en dikkat çeken etkinliklerinden biri olarak kayıtlara geçen organizasyon, tarihle sporu buluşturdu.

a

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ