BATMAN GAZETESİ’NDEN MHP İL BAŞKANI ÇETİN’E ZİYARET

BATMAN GAZETESİ’NDEN MHP İL BAŞKANI ÇETİN’E ZİYARET

Batman Gazetesi sahiplerinden Nizamettin İzgi ve Haber Müdürü Melek Barış, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin’i ziyaret etti

Gerçekleşen ziyarette Batman’ın güncel sorunları, basının kent gelişimindeki rolü ve şehrin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, “İlkeli ve özverili çalışmalarıyla şehrimizin sesi olan Batman basınımızın emektar isimlerinden Nizamettin İzgi Bey’e ve Melek Barış Hanım’a gönülden teşekkür ediyorum. Gayretleriyle, kalemleriyle her zaman takdiri hak eden her iki isme de teşekkür ediyorum. Her daim varolsunlar.” ifadelerini kullandı.

Batman Gazetesi yetkilileri ise, Batman’ın her alanda gelişimi için basının sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini belirterek, “Şehrin sorunlarına duyarlı, çözüm odaklı yaklaşımlar gösteren her kesimle iletişim içinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ