AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

BAYINDIR MAHALLESİ’NDE RAMAZAN’IN BEREKETİ PAYLAŞILDI

Mahalleli iftar sofrasında bir araya geldi, çocuklar Hacivat-Karagöz gösterisiyle unutulmaz bir akşam yaşadı.

bayındır Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. mahalle sakinleri aynı sofrada buluşarak oruçlarını birlikte açtı.

ÇOCUKLARIN NEŞESİ AKŞAMA DAMGA VURDU

Programda özellikle çocuklar için hazırlanan etkinlikler büyük ilgi gördü. Hacivat-Karagöz gösterisi ve renkli maskotlar, miniklere keyif dolu anlar yaşattı. Gösteriler sırasında çocukların sevinci ve kahkahaları alana yayıldı.

DAYANIŞMA RUHU ÖNE ÇIKTI

Ramazan’ın manevi atmosferinin hissedildiği programda, paylaşma ve dayanışma duygusu ön plandaydı. Mahalle sakinleri hem aynı sofrada buluşmanın hem de birlikte dua etmenin huzurunu yaşadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ